search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:58
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον ΣΚΑΪ και την Τρίτη, αλλά με οριακό προβάδισμα (πίνακας)

11.01.2024 16:12
tiletheasi

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο ΣΚΑΪ ήταν επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης των καναλιών με μερίδιο 13,9%. Μόλις κατά 0,2% μικρότερο σε μέγεθος ήταν το κομμάτι του Mega.

Έχει ενδιαφέρον ότι με το «Survivor» να δεσπόζει στο prime time του καναλιού και ενώ στον ανταγωνισμό σημαντικό μέρος των προγραμμάτων καλύπτεται με επαναλήψεις σειρών προηγουμένων σεζόν, το μερίδιο του ΣΚΑΪ ήταν μικρότερο κατά μία ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με εκείνο που είχε αποσπάσει από την πίτα τηλεθέασης της Δευτέρας.

Ο ΑΝΤ1 ήταν, σύμφωνα με τα ημερήσια στοιχεία της Nielsen για τα κανάλια, τρίτη επιλογή των τηλεθεατών. Το Star «προσπέρασε» τον Alpha κυρίως χάρη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η απόδοση της οποίας κατά τη χθεσινή ημέρα κινήθηκε σε υψηλότερα επίπεδα συγκριτικά με τη Δευτέρα. Ο Alpha, εξάλλου, συντήρησε τη δυναμική του και εμφάνισε ανοδική τάση στην απόδοση του από τη μια μέρα στην άλλη, έστω και μικρή.

Η ΕΡΤ1 ήταν πάνω από το Open σε προτιμήσεις, απλώς διότι υποχώρησε περισσότερο η απόδοση του καναλιού της Παιανίας συγκριτικά με του κρατικού της Αγίας Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

Διάβρωση της ελευθερίας των ελληνικών ΜΜΕ – Έκθεση-καταπέλτης από το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου

Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ: Εκδήλωση για την προπαγάνδα στα ελληνικά media – «Από το Predator στη Γάζα»

New York Times: Ήμασταν κοντά σε συμφωνία πριν από τη μήνυση, υποστηρίζει η Open AI

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:58