search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:38
MENU CLOSE

Γιώργος Λαμπάτος: Mε δάκρυα στα μάτια, ζητά συγγνώμη από τον Σεφερλή (Video)

19.01.2024 12:20
seferlis-lampatos-new

Στη δικαστική διαμάχη που είχε κατά το παρελθόν με τον Μάρκο Σεφερλή αναφέρθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο ηθοποιός που τις τελευταίες ημέρες γνωστοποίησε τη δύσκολη περίοδο που βιώνει, ζώντας σε άθλιες συνθήκες με ένα επίδομα των 220 ευρώ σε ένα υπόγεο 15 τμ., τόνισε ότι σήμερα μετανιώνει για εκείνη την αντιπαράθεση με τον συνάδελφό του.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε κατηογορήσει, συγκεκριμένα, τον Μάρκο Σεφερλή για τη συμπεριφορά του κατά τη συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου». 

Ο Μάρκος Σεφερλής, ωστόσο, κέρδισε και τις δύο δίκες, ενώ επέλεξε να μην εισπράξει τη χρηματική αποζημίωση των 12.000 ευρώ που επιδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σήμερα, ο Γιώργος Λαμπάτος ζητά συγγνώμη και αναθεωρεί:

«Είχαμε συνεργαστεί στον “Ηλία του 16ου” με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβλήματα, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα… Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου. Ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα, γιατί και η δική μου η κατάσταση δεν ήταν πάρα πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη. Δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο και αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί» είπε με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο Άγιο Όρος μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί

Έλενα Ναθαναήλ: Σαν σήμερα η γέννησή της – Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ στην αείμνηστη ηθοποιό (Video)

Άντζελα Δημητρίου: Ο άγριος καβγάς με την κόρη της και το «μπλοκ» στα social media – «Δεν μπορεί να δει το εγγόνι της» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:35