search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:10
MENU CLOSE

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο Άγιο Όρος μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί

19.01.2024 11:30
gardelis-new

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, έπειτα από τη νοσηλεία που είχε στο ψυχιατρικό ίδρυμα «Δαφνί».

Ο ηθοποιός που με δική του πρωτοβουλία απευθύνθηκε στην κλινική όπου και νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα, πλέον βρίσκεται στο Άγιον Όρος, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» να αναφέρει ότι έπειτα από το διάστημα που έμεινε στο Δαφνί, είχε την ανάγκη να βρεθεί δίπλα στον πνευματικό του ο οποίος τον καθοδηγεί και τον συμβουλεύει.

Εκεί, θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια, θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τη Δευτέρα ο ηθοποιός πρόκειται να συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, προκειμένου να συζητήσουν μια ενδεχόμενη συνεργασία στην ταινία «Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5», με τον ηθοποιό να προορίζεται για τον ρόλο του Πλάτωνα.

«Εχω χρέος 80.000 ευρώ»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Σταμάτης Γαρδέλης γνωστοποίησε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, επισημαίνοντας ότι, μεταξύ άλλων, έχει ένα χρέος ύψους 80.000 ευρώ.

«Όλα τα έχω φτιάξει με τα χέρια μου και όλα αυτά θα πρέπει να κατεδαφιστούν. Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και ήδη έχουν βγάλει το σπίτι που μένω στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και το δεύτερο πλειστηριασμό τώρα, εκτός και αν προλάβω και τα γκρεμίσω, βεβαίως και να πληρώσω κιόλας αφού γκρεμίσω.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ναθαναήλ: Σαν σήμερα η γέννησή της – Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ στην αείμνηστη ηθοποιό (Video)

Άντζελα Δημητρίου: Ο άγριος καβγάς με την κόρη της και το «μπλοκ» στα social media – «Δεν μπορεί να δει το εγγόνι της» (Video)

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το διαζύγιο, η σχέση του με την κόρη του και ο αιφνίδιος θάνατος του πατέρα του (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42