search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:20
MENU CLOSE

Μέγαρα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 23χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τον 4χρονο (videos)

19.01.2024 13:04
evelpidon_0501_1920-1080_new

Την Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του ο 23χρονος, που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο αγοράκι της συζύγου του, το οποίο νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια μετά τη σύλληψή του στα Μέγαρα, αφού σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ο ίδιος αρνείται ότι συνελήφθη και υποστηρίζει πως παραδόθηκε και ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τις αστυνομικές αρχές.

Ο μέχρι σήμερα καταζητούμενος, είχε σύμφωνα με πληροφορίες βρει καταφύγιο σε οίκημα κοντά στον καταυλισμό του Βλυχού στα Μέγαρα, και συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος αποσωληνώθηκε την Κυριακή και παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Στο ίδιο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί στις 11 Ιανουαρίου και τα τρία αδέρφια του 4χρονου, κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας, με το ένα εξ αυτών – ηλικίας 8 ετών – να φέρει κάταγμα στο χέρι.

Σοκαριστική μαρτυρία της μάνας

Η σύντροφος του κατηγορούμενου σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς:

«Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, είδα τον σύντροφό μου να κακοποιεί το τετράχρονο παιδί μου. Του έβαλα τις φωνές κι αυτός μου είπε ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν μου σκοτώσει ένα παιδί».

Μέσα στο 2023 το ανήλικο αγοράκι είχε μεταφερθεί δύο φορές ακόμη στο νοσοκομείο Παίδων, με την πιο πρόσφατη πριν από περίπου δύο μήνες, όταν και έφερε εγκαύματα.

Τότε η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου είχε ενημερώσει την Εισαγγελία και είχε ζητηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. η διεύθυνση κατοικίας παιδιού και μητέρας, χωρίς όμως να διαταχθεί προανάκριση.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο καιρού: 10 βαθμούς πέφτει η θερμοκρασία – Πού θα χιονίσει

Νέο ομοφοβικό «χτύπημα» Μπέου: «Ασχολούνται δύο μήνες με τους… Κασσελάκηδες! Δεν θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό» (video)

Αριστείδης Καμπανός: Κάθε μέρα πηγαίνω στο μνήμα του γιου μου, το λέμε «σπιτάκι του Άλκη» – Δεν νιώθω οργή για τους δολοφόνους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:20