search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:36
MENU CLOSE

Μέγαρα: Συνελήφθη ο 23χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της φίλης του

19.01.2024 08:43
silipsi

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 23χρονος Ρομ, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια κακοποίηση του 4χρονου παιδιού της συντρόφου του, στα Μέγαρα.

Ο μέχρι σήμερα καταζητούμενος, είχε σύμφωνα με πληροφορίες βρει καταφύγιο σε οίκημα κοντά στον καταυλισμό του Βλυχού στα Μέγαρα, και συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Σε βάρος του 23χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη -μεταξύ άλλων- για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος αποσωληνώθηκε την Κυριακή και παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Στο ίδιο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί στις 11 Ιανουαρίου και τα τρία αδέρφια του 4χρονου, κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας, με το ένα εξ αυτών – ηλικίας 8 ετών – να φέρει κάταγμα στο χέρι.

Σοκαριστική μαρτυρία της μάνας

Η σύντροφος του κατηγορούμενου σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς:

«Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, είδα τον σύντροφό μου να κακοποιεί το τετράχρονο παιδί μου. Του έβαλα τις φωνές κι αυτός μου είπε ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν μου σκοτώσει ένα παιδί».

Μέσα στο 2023 το ανήλικο αγοράκι είχε μεταφερθεί δύο φορές ακόμη στο νοσοκομείο Παίδων, με την πιο πρόσφατη πριν από περίπου δύο μήνες, όταν και έφερε εγκαύματα.

Τότε η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου είχε ενημερώσει την Εισαγγελία και είχε ζητηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. η διεύθυνση κατοικίας παιδιού και μητέρας, χωρίς όμως να διαταχθεί προανάκριση.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης:

Greek Mafia: Ο Σκαφτούρος, ο Ρουμπέτης και τα λαθραία τσιγάρα – «Κλέβω, πυροβολάω, σκοτώνω» υπερηφανευόταν ο ένας από τους συλληφθέντες (video)

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Επιδείνωση από αύριο με χιόνια και «βουτιά» της θερμοκρασίας

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:35