search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:48
MENU CLOSE

Άγρια κακοποίηση 4χρονου: «Ο 23χρονος κρύβεται στα Μέγαρα» αποκαλύπτει συγγενής της μητέρας

13.01.2024 19:32
nosokomeio paidon 65- new

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον ανελέητο ξυλοδαρμό του 4χρονου στα Μέγαρα και των τριών ανήλικων αδερφών του από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του.

«Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά», ανέφερε ο βιολογικός πατέρας των παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παίδων».

Στην ίδια εκπομπή, μίλησε και συγγενής της μητέρας των παιδιών, ο οποίος αποκάλυψε πως το 4χρονο αγοράκι υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση.

«Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν πουθενά τίποτα, “φοβέριζε τη μάνα μου”. Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ ως το καζίνο

Παντελής Βούλγαρης: Η κόρη του διαψεύδει ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Αμαλιάδα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε υπόγειο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:47