search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:54
MENU CLOSE

Παντελής Βούλγαρης: Η κόρη του διαψεύδει ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

13.01.2024 17:40
voulgaris

Απολύτως ψευδής είναι, σύμφωνα με την κόρη και τη σύζυγό του Παντελή Βούλγαρη, η είδηση που μετέδωσε εκπομπή του OPEN σύμφωνα με την οποία ο σπουδαίος σκηνοθέτης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ νοσοκομείου με κορωνοϊό.

Ο δημοσιογράφος του OPEN, Νάσος Γουμενίδης, μετέδωσε στην εκπομπή του πως ο Παντελής Βούλγαρης «προσβλήθηκε από κορωνοϊό» και νοσηλεύεται «σε κρίσιμη κατάσταση» στη ΜΕΘ. Ανέφερε μάλιστα πως η είδηση διασταυρώθηκε «με τη σύζυγο του» του σκηνοθέτη.

Η ανάρτηση της κόρης του

Ωστόσο η κόρη του Παντελή Βούλγαρη, Κωνσταντίνα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Έσβησα το προηγούμενο ποστ μου γιατί δεν μου αρέσει να γράφω επιθετικά στα ΜΚΔ, αλλά πλέον την είδηση του open και τις κρίσιμες ώρες για την υγεία του πατέρα μου την έχουν αναδημοσιεύσει άπειρα σαιτ… και τα τηλέφωνα στο σπίτι μας, στο δικό μου, έχουν σπάσει, και όλο αυτό είναι εξαιρετικά αγχωτικό και απαίσιο…τόσο δύσκολο είναι να τσεκάρει ένα ειδησεογραφικό μέσο μια είδηση πριν την ποστάρει; Όλα για μερικά κλικ…ανθρωποφαγία».

Και η διάψευση της συζύγου του

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», η σύζυγος του σκηνοθέτη και γνωστή συγγραφέας, Ιωάννα Καρυστιάνη, ξεκαθάρισε: «Ο Παντελής είναι μια χαρά, κάθεται εδώ δίπλα μου στον καναπέ. Πέρασε μεν κορωνοϊό αλλά στις αρχές Δεκεμβρίου και ουδέποτε νοσηλεύτηκε».

Διαβάστε επίσης:

Αμαλιάδα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε υπόγειο

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο φίλος του – «Δεν τη σκότωσα εγώ» επιμένει ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω εργασιών για το μέτρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:52