search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:10
MENU CLOSE

Μέγαρα: Νέο χειρουργείο για τον 4χρονο που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του – Τι καταγγέλλει ο πατέρας του

13.01.2024 15:09
nosokomeio paidon 65- new

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του στα Μέγαρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, το παιδί υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να γνωστοποιούν ότι η κατάσταση του θα επανεξετάζεται ώρα με την ώρα.

«Μπαμπά, μας χτύπαγε συνέχεια»

Την ίδια ώρα ο πατέρας των παιδιών ξέσπασε για τον 23χρονο κακοποιητή μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Έψαχνα να τη βρω (σ.σ. τη μητέρα) και δεν την έβρισκα. Με πήρε ο αδερφός μου και μου είπε ότι ”το παιδί σου είναι σοβαρά”. Έρχομαι στο νοσοκομείο και βλέπω και τα τέσσερα παιδιά χτυπημένα. Οι δύο χτυπημένοι στο κεφάλι, ο ένας στο χέρι και ο μικρός είναι στην εντατική», ανέφερε.

Όπως αναφέρει, η μητέρα των παιδιών του είπε ότι ο 23χρονος όντως έχει ασκήσει βία στον 4χρονο, με την ίδια να λέει ότι δεν έκανε τίποτα γιατί φοβόταν ότι θα χτυπήσει και τα άλλα παιδιά στο σπίτι. «Μίλησα με τα παιδιά, τους λέω ”τι έγινε;”. ”Μπαμπά μας χτύπαγε συνέχεια” μου είπαν και ”η μαμά δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί χτυπούσε κι αυτή’‘».

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκε ο 34χρονος – «Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο σύντροφός της – Εγώ την φίμωσα και έδεσα»

Καιρός: Συνεχίζεται ο …πόλεμος των μετεωρολόγων – Η «απάντηση» του Μαρουσάκη στον Καλλιάνο

Βασίλειος Κωστέτσος: «Το πρόβλημα των πολιτικών είναι η ομοφυλοφιλία και όχι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:10