search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:58
MENU CLOSE

Μεσολόγγι – Συγκλονιστική έκκληση της αδελφής του Μπάμπη για να βρεθεί η σορός – «Σας παρακαλώ, μιλήστε»

19.01.2024 13:22
mesologgi_new

Έρευνες σε βάλτους και χωράφια, προκειμένου να εντοπίσουν την σορό του Μπάμπη Κούτσικου, κάνουν οι συγγενείς και οι φίλου του 31χρονου.

Μάλιστα, η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη, Χριστίνα, μέσω ανάρτησή της στο Facebook, κάνει έκκληση να βρεθεί για βοήθεια ώστε να λάβει τέλος το μαρτύριο της οικογένειας.

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη, πού είναι ο άνθρωπος μας. Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ ΜΙΛΉΣΤΕ να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια, απαλύνετε τον πόνο μας», γράφει στην ιστοσελίδα της στο Facebook η Χριστίνα Κούτσικου.

Υπενθυμίζεται ότι βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου θεωρείται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη χθες (18/1) και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (22/1) το πρωί.

H εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με βάση τα στοιχεία από την προανάκριση της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Μέγαρα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο 23χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τον 4χρονο (videos)

Έκτακτο δελτίο καιρού: 10 βαθμούς πέφτει η θερμοκρασία – Πού θα χιονίσει

Νέο ομοφοβικό «χτύπημα» Μπέου: «Ασχολούνται δύο μήνες με τους… Κασσελάκηδες! Δεν θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:57