search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:36
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Το ξέσπασμα οργής της αδελφής του 31χρονου για τον κρεοπώλη – «Δεν ομολόγησε τίποτα, είναι σκληρός»

18.01.2024 19:10
kreopolis blur mesologgi 987- new

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, παρά την ολονύχτια ανάκριση και εν τέλει σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Στην κατάθεσή του ο  κρεοπώλης δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τις αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν και τα κενά μνήμης που επικαλέστηκε, με τον ίδιο όμως να ακολουθεί την ίδια γραμμή. Υποστηρίζει πως είπε όλη την αλήθεια και πως δεν θυμάται με ακρίβεια τις κινήσεις που έκανε τη νύχτα της εξαφάνισης.

Σημειώνεται πως ο κρεοπώλης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη, για τις κλήσεις και τα μηνύματα που έστειλε σε φίλους, τα οποία αμέσως μετά διέγραψε και το λόγο που είπε ψέματα για το κινητό του τηλέφωνο.

Υποστήριξε αρχικά πως δεν το είχε μαζί, αλλά από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε πως δεν έλεγε την αλήθεια.

Κραυγή αγωνίας από την οικογένεια του αγνοούμενου – Το ξέσπασμα της αδερφής του

Νωρίτερα οι αστυνομικοί κάλεσαν την οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου προκειμένου να την ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, τόσο για τη συμπληρωματική κατάθεση του 50χρονου κρεοπώλη όσο και για τη σύλληψή του, καθώς και για τυχόν πρόσωπα που θα έρθουν στο επόμενο διάστημα για κατάθεση.

«Η ενημέρωση ήταν ουσιαστικά ότι δεν ομολόγησε ο 50χρονος για το πού είναι ο Μπάμπης», είπε στο MEGA αρχικά η Χριστίνα, η αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου.

«Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το μεσημέρι που ήταν στην Ασφάλεια Μεσολογγίου δεν ομολόγησε τίποτα, οπότε είναι σκληρός. Ενώ περιμέναμε όλοι να βγει, τον έβγαλαν από πίσω, δεν ξέρω. Δεν τον είδαμε, ούτε στα δικαστήρια τον είδα εγώ προσωπικά. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του».

Όπως είπε η αδερφή του αγνοούμενου, αναμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να λάβει στα χέρια της τη δικογραφία για την υπόθεση.

4 προσαγωγές από το περιβάλλον του 50χρονου

Μετά την σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση.

Πρόκειται για δυο άντρες και δυο γυναίκες. Ειδικότερα, για τον 36χρονο φίλο του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και τη σύζυγό του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες μετά από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Ζακ Κωστόπουλος: Ξεκίνησε η κατ΄έφεση εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας – «Δεν έχουν ζητήσει ούτε μία συγγνώμη»

Επαναπατρίζεται ο Έλληνας δόκιμος του πλοίου St. Nikolas μετά την κατάληψη από Ιρανούς ενόπλους

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο ξέσπασμα στην Πρόεδρο του δικαστηρίου – «Μπορεί να έκανα λάθος στη δόση του φαρμάκου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32