ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:28
MENU CLOSE

Παράπονα Αρβανίτη γιατί δεν τον κάλεσε ο Κασσελάκης στις Σπέτσες

23.01.2024 18:24

Υπήρξαν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που δεν ήθελαν να πάνε στις Σπέτσες, διότι τους φάνηκε παράξενο να συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στο εξοχικό σπίτι του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One σημείωσε, με ένα μάλλον παραπονιάρικο ύφος, ότι δεν ήταν στις Σπέτσες επειδή ο κ. Κασσελάκης δεν κάλεσε τους ευρωβουλευτές. Σημείωσε δε ότι “εμείς συμμετέχουμε σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες κανονικά και ισότιμα και όταν ήμασταν 6 ευρωβουλευτές και όταν είμαστε 2, εγώ και η Έλενα (σ.σ. εννοεί την Έλενα Κουντουρά). Σε αυτή τη δουλειά δεν κληθήκαμε». «Φαντάζομαι ότι κάτι άλλο είχαν στο μυαλό τους, ουσιαστικά -όπως το διαβάζω εγώ- να συντονιστεί καλύτερα η κοινοβουλευτική ομάδα στο κοινοβουλευτικό έργο. Εμείς ντοκουμέντα και θέσεις έχουμε δώσει σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά και ελληνικά θέματα. Δεν νιώθω ούτε προσβεβλημένος ούτε βαλλόμενος, ούτε εγώ ούτε η Κουντουρά, στο θέμα αυτό. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να συμβάλουμε…», τόνισε στην συνέχεια ο κ. Αρβανίτης.

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές κατά συντρόφων του λέγοντας: «πήγαν οι 37 και ο πρόεδρος, 38 συνολικά άτομα. Όμως υπάρχουν κι άλλες ανάγκες. Ένα πράγμα που με ενόχλησε ήταν ότι άκουσα απόψεις στην αρχή “πάω ή δεν πάω”. Είναι μια δουλειά πολιτική που πρέπει να πας, είτε γινόταν στο Έβερεστ ή στη Λάρισα ή στις Σπέτσες. Θα πας και θα κάνεις τη δουλειά σου, τελεία».

Πάντως πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν ότι το θέμα της τριήμερης συνεδρίασης ήταν ο προγραμματισμός της δουλειάς των βουλευτών στο ελληνικό κοινοβούλιο και γι’ αυτό δεν κλήθηκαν οι δύο ευρωβουλευτές.

Διαβάστε επίσης:

Επιστολική ψήφος: Ο βραζιλιάνος και ο κολομβιανός κούριερ…

Έψαχνε τις πόρτες στη Βουλή ο Κασσελάκης

Άκης Παυλόπουλος: «Γλέντι» στο Twitter με την… απορία του αν ο γάμος ομοφύλων μπορεί να… ανοίξει δρόμο για σχέσεις μεταξύ αδελφιών…

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:38
Exit mobile version