search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:57
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Απαξιωμένη η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

18.01.2024 18:41
kasselaikis new

Στις τοποθετήσεις της πλειοψηφίας των ευρωβουλευτών κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα αναφέρεται ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του, μετά τα βίντεο που έγιναν viral στο διαδίκτυο και τις διαστάσεις που πήρε τελικά η συζήτηση παρά το γεγονός ότι πέρασε «στα ψιλά» των περισσότερων ελληνικών ΜΜΕ.

Κατά τη συζήτηση, η ελληνική κυβέρνηση δέχτηκε ομαδικά πυρά από τους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων, ενώ έμειναν μόνο οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να την υπερασπίζονται, οι οποίοι έκαναν λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες.

Στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζει την «εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός. Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας. Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν. Και λέμε στους ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι. Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη. Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας. Δείτε μαζί μου τι λένε στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή για τους Ελληνικούς θεσμούς. Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός. Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας. Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν. Και λέμε στους ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι. Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».

Διαβάστε επίσης:

Καρανίκας για Σπέτσες: Τυχοδιωκτισμοί και φανφάρες οι προτάσεις για συσκέψεις εργασιών σε χωριά κατεστραμμένα

Κουτσούμπας: Γάμος ομόφυλων ζευγαριών «σημαίνει από χέρι κατάργηση της μητρότητας και της πατρότητας»

Νέα Αριστερά: Επίθεση στον Κουτσούμπα για τον γάμο ομοφύλων – «Σαν να ακούς τον Σαμαρά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42