search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:41
MENU CLOSE

«Πάρτι» στα social της Άννας – Μισέλ μετά τον διασυρμό από την Oλλανδέζα ευρωβουλευτή (video)

18.01.2024 14:07
anna misel

Αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια προκάλεσε η απάντηση της ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Ολλανδέζα Σόφι Ιντ’ Βελτ η οποία τη στρίμωξε στο Ευρωκοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα η ίδια δέχτηκε ομοβροντία πυρών από σχεδόν όλους τους παριστάμενους στη συζήτηση για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα και όπως έχει πράξει στο παρελθόν υπερασπίστηκε σθεναρά κάνοντας ξανά λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες όσων μίλησαν.

Επίσης η ίδια τεχνηέντως ερμήνευσε την κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης πώς επίθεση και δυσφήμηση της Ελλάδος για να πάρει αποστομωτική απάντηση της Ολλανδέζας :

 «Κάθε φορά που συζητάμε για το κράτος δικαίου απορρίπτετε κάθε επίκριση, κατηγορείτε όσους ρωτούν ότι είναι παρτιζάνοι και έχουν προεκλογικά κίνητρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορούσατε να φανταστείτε ότι κάποιοι αντιδρούν επειδή υπερασπίζονται κάποιες ιδέες; Θα μπορούσατε να το διανοηθείτε αυτό;».

Σε ανάρτηση της Ασημακοπούλου που είπε ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση στις εκλογές οι χρήστες «ξεσάλωσαν» με καταιγισμό ειρωνικών χιουμοριστικών και επικριτικών σχολίων:

Διαβάστε επίσης:

Δουδωνής για γάμο ομοφύλων: «Γιατί δεν παίρνει θέση ο Φλωρίδης;»

Κασσελάκης: Στημένες οι «συναντήσεις» Μητσοτάκη την ώρα που οι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους

Κατατίθεται μέσα στον Ιανουάριο το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:30