search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:30
MENU CLOSE

Λίλι Γκλάντστοουν για Ντι Κάπριο: Αποκάλυψε τι μήνυμα τής έστειλε για την υποψηφιότητά της στα Όσκαρ (Videos)

26.01.2024 14:51
Lily_Gladstone-dicaprio-new

Το μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στα Όσκαρ μοιράστηκε η Λίλι Γκλάντστοουν.

Συγκεκριμένα, η 37χρονη ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα για τον Καλύτερο Α’ Γυναικείο Ρόλο για την ερμηνεία της στην ταινία «Killers of the Flower Moon», γράφοντας ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ιθαγενής Αμερικανίδα που προτάθηκε στην κατηγορία αυτή.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο επί της οθόνης σύζυγός της, Ντι Κάπριο που υποδύεται τον βετεράνο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου Έρνεστ Μπέρκχαρτ στην ταινία, δεν έλαβε κάποια υποψηφιότητα.

Αυτό, βέβαια, δεν τον εμπόδισε να συγχαρεί τη συνάδελφό του, επισημαίνοντάς της πόσο περήφανος νιώθει για εκείνη.

«Ήταν τόσο περήφανος και μετά του είπα ότι το παρακολουθούσα με τους γονείς μου και “με γιορτάζαμε, αλλά ήμασταν επίσης όλοι μας πολύ τσαντισμένοι για σένα”» είπε η Λίλι Γκλάντστοουν, μιλώντας στην κάμερα του Extra και πρόσθεσε:

«Έκανε τόσο απίστευτη δουλειά σε αυτό, και, όπως, απλά, έκανε έναν αδύνατο χαρακτήρα τόσο ζωντανό, και έκανε τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη, οπότε θέλω πραγματικά να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί του. Ξέρετε, μου είπε ακριβώς πριν από τις [Χρυσές Σφαίρες]: “Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, νομίζω ότι είσαι καταπληκτική και είμαι περήφανος για σένα”».

Ο Ντι Κάπριο δεν περιορίστηκε, ωστόσο, στα προσωπικά μηνύματα, φροντίζοντας να… γιορτάσει και δημοσίως το επίτευγμα της Γκλάντστοουν μέσω μιας ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Συγχαρητήρια στην αγαπημένη μου φίλη που έγραψε ιστορία στα Όσκαρ, ως η πρώτη ιθαγενής Αμερικανίδα που προτάθηκε για καλύτερη ηθοποιό στην ταινία “Killers Of The Flower Moon” και η τέταρτη ιθαγενής ηθοποιός που κέρδισε ποτέ υποψηφιότητα στην κατηγορία. Και στις άλλες εννέα υποψηφιότητες αυτής της ισχυρής ταινίας – το να λέμε αυτή την ιστορία μαζί με όλους εσάς ήταν τιμή» έγραψε.

Η Γκλάντστοουν έδωσε την απάντησή της και δημοσίως, εκφράζοντας στον συμπρωταγωνιστή της την ευγνωμοσύνη της.

«Σε ευχαριστώ, Λίο. Για όλα αυτά» έγραψε σε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευσή του.

Διαβάστε επίσης:

Λαζόπουλος για Νταλάρα: «Το μόνο καλό που μπορεί να βγει από το στόμα του είναι νότες» (Video)

Ελένη Χατζίδου: Μου έλεγαν «γιατί είσαι με κάποιον που έχει αναπηρία – Θα μπορούσες να είσαι με εφοπλιστή» (Video)

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μας δείχνει πώς ήταν πριν 36 χρόνια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:28