search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Λαζόπουλος για Νταλάρα: «Το μόνο καλό που μπορεί να βγει από το στόμα του είναι νότες» (Video)

26.01.2024 14:10
lazopoylos-ntalaras-new

Τη θέση του αναφορικά με τη συμπεριφορά του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους γνωστοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του.

Ο ηθοποιός -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του καλλιτέχνη, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται για «τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου».

Παρά το γεγονός, βέβαια, ότι δεν συναινεί με τον τρόπο που φέρθηκε ο τραγουδιστής, συμφωνεί ωστόσο με την άποψη ότι οι δημοσιογράφοι συνήθως δεν έχουν μέτρο και κριτήριο για το πότε πρέπει να σταματούν τις ερωτήσεις…

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Από τον τρόπο που μιλάει φαίνεται ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ, δε διαθέτει καθόλου.

Εγώ μάλιστα, ήμουν μάρτυρας στην περιβόητη δίκη του Τζίμη Πανούση με τον Γιώργο Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του, είναι οι νότες. Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω μαζί του στο θέμα των δημοσιογράφων. Μαζεύονται σαν “ύαινες” και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν οποιαδήποτε ώρα θέλουν αυτοί και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί» είπε και πρόσθεσε:

«Επιτρέψτε μου να πω ότι όπως στον βιασμό έτσι και στον τηλεβιασμό όταν ο ερωτώμενος λέει όχι, πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το όχι, οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, υπάρχει το αδίκημα του τηλεβιασμού. Η λογική του ότι ο δημοσιογράφος παίρνει ένα μεροκάματο και ο άλλος είναι υποχρεωμένος να απαντάει, είναι λάθος».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου: Μου έλεγαν «γιατί είσαι με κάποιον που έχει αναπηρία – Θα μπορούσες να είσαι με εφοπλιστή» (Video)

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μας δείχνει πώς ήταν πριν 36 χρόνια (Video)

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και είναι υπέροχο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:12