search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:33
MENU CLOSE

Ελένη Χατζίδου: Μου έλεγαν «γιατί είσαι με κάποιον που έχει αναπηρία – Θα μπορούσες να είσαι με εφοπλιστή» (Video)

26.01.2024 12:07
chatzidoy-payloy-new

Κάποια από τα σχόλια που δεχόταν όταν έγινε γνωστό ότι διατηρεί σχέση με τον Ετεοκλή Παύλου αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής.

Η τραγουδίστρια γνωστοποίησε ότι πολλοί απορούσαν με το γεγονός ότι επέλεξε για σύντροφό της έναν άνθρωπο με κάποια αναπηρία, επισημαίνοντάς της ότι θα μπορούσε να είναι και με εφοπλιστή (!)

«Ευτυχώς τέτοιου είδους ερωτήσεις δεν γίνονται από δημοσιογράφους και στην τηλεόραση αλλά στη γειτονιά, στο Instagram ή στο Twitter… εγώ με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν: εσύ γιατί είσαι με αυτόν;» είπε αρχικά στον αέρα του Breakfast@Star και πρόσθεσε:

«Το διανοείστε; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν: πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή; Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ. Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω. Είναι λογικό να σου δημιουργούνται τέτοιες απορίες αλλά τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να είναι ανοιχτά.

Από το κοντινό μου περιβάλλον οι φίλες μου είχαν περισσότερο την περιέργεια το πώς είναι στο σπίτι, στη σχέση. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που μου έλεγαν: εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή, με έναν τέτοιο ή με έναν άλλο».

Διαβάστε επίσης:

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μας δείχνει πώς ήταν πριν 36 χρόνια (Video)

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και είναι υπέροχο» (Video)

Δέσποινα Καμπούρη: Το πρόβλημα υγείας μετά τον κορωνοϊό – «Έκλαιγα κάθε μέρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:32