search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 15:47
MENU CLOSE

Κάρολος: «Πήγε καλά» η προγραμματισμένη επέμβαση στον προστάτη – Επισκέφθηκε την Κέιτ Μίντλετον (Videos)

26.01.2024 17:59
nosokomeio karolos

Ο βασιλιάς Κάρολος εισήχθη την Παρασκευή στο νοσοκομείο για την προγραμματισμένη επέμβαση για διόγκωση προστάτη, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο της Κλινικής του Λονδίνου, όπου η Κάθριν, η πριγκίπισσα της Ουαλίας χειρουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο βασιλιάς Κάρολος τα πηγαίνει καλά, είπε μια πηγή από τα ανάκτορα, έπειτα από την εισαγωγή του στο ίδιο νοσοκομείο, όπου η νύφη του Κέιτ αναρρώνει από μια επέμβαση.

Φαίνεται ότι ο Βασιλιάς επισκέφτηκε τη νύφη του στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής, πριν από τη δική του προγραμματισμένη θεραπεία, σύμφωνα με το BBC.

Ο Κάρολος αναμένεται να παραμείνει τουλάχιστον ένα βράδυ στο νοσοκομείο ενώ νωρίτερα η βασίλισσα Καμίλα εθεάθη να τον συνοδεύει στο νοσοκομείο στο Marylebone στο κεντρικό Λονδίνο.

Χαμογελώντας η Καμίλα είπε πως ο Κάρολος είναι «καλά», όταν αποχώρησε κάποιες ώρες αργότερα και μια βασιλική πηγή επιβεβαίωσε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και ότι ο βασιλιάς τα πάει καλά.

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας του προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα σε άλλους άνδρες να ελέγξουν τον προστάτη τους.

Μετά την αποκάλυψη, ο ιστότοπος του NHS είδε μια έκρηξη στις αναζητήσεις σχετικά με τον διευρυμένο προστάτη, ένα ενδιαφέρον που χαιρετίστηκε από γιατρούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Μια δήλωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφερε ότι ο βασιλιάς ήταν «με χαρά που έμαθε ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση της δημόσιας υγείας».

Ευχαρίστησε επίσης όσους «έστειλαν τις ευχές τους».

Ο βασιλιάς Κάρολος, σε ηλικία 75 ετών, θα υποβληθεί σε «διορθωτική διαδικασία» για τη διόγκωση του προστάτη του αποκαλύφθηκε από το παλάτι την περασμένη εβδομάδα. Ταξίδεψε την Πέμπτη από το Sandringham στο Λονδίνο για να κάνει την επέμβαση.

Ένα καλοήθες πρόβλημα προστάτη, το οποίο δεν είναι καρκινικό, είναι κοινό στους ηλικιωμένους άνδρες, σύμφωνα με το NHS.

Περίπου ένας στους τρεις άνδρες άνω των 50 ετών θα έχει κάποια συμπτώματα μεγέθυνσης του προστάτη, που είναι ένας αδένας που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ουροδόχο κύστη.

Η ιατρική επέμβαση δεν κρίθηκε αρκετά σημαντική ώστε να απαιτήσει συνταγματικές αλλαγές για τον ρόλο του Βασιλιά ως αρχηγού κράτους, ούτε την μετάθεση των καθηκόντων του.

Διαβάστε επίσης:

Λίλι Γκλάντστοουν για Ντι Κάπριο: Αποκάλυψε τι μήνυμα τής έστειλε για την υποψηφιότητά της στα Όσκαρ (Videos)

Λαζόπουλος για Νταλάρα: «Το μόνο καλό που μπορεί να βγει από το στόμα του είναι νότες» (Video)

Ελένη Χατζίδου: Μου έλεγαν «γιατί είσαι με κάποιον που έχει αναπηρία – Θα μπορούσες να είσαι με εφοπλιστή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 15:45