search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:38
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 25χρονος τράπερ για τον ξυλαδαρμό του 23χρονου φοιτητή

03.02.2024 10:33
ricta-traper

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί ο 25χρονος τράπερ, o οποίος κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Ο 25χρονος συνελήφθη, στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από την έκδοση εντάλματος. Ο Εισαγγελέας σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή.

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού

Σύμφωνα με τη μήνυση, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (26 Ιανουαρίου) κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία.  Ο 25χρονος τράπερ μαζί με έναν ακόμα άγνωστο επιτέθηκαν – για άγνωστη αιτία – στον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 25χρονος χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο και ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Στη συνέχεια οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο τράπερ φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του φοιτητή, καθώς, μετά το συμβάν, όλοι αποχώρησαν από το σημείο.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον δεύτερο δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ταυτοποίησή του.

Διαβάστε επίσης:

Απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκεντρώσεων για Ίμια

Καιρός: Αίθριος σήμερα σε όλη τη χώρα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Έκρηξη βόμβας στη Σταδίου έξω από τράπεζα, απέναντι από το υπουργείο Εργασίας – Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 16:38