search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:55
MENU CLOSE

Μητσοτάκης για αγρότες: «Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του» (video)

07.02.2024 12:54
mitsotakis_xaidari_new

Με ελαφρά πιο σκληρή «γραμμή» έναντι των αγροτικών κινητοποιήσεων εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός σε συγκέντρωση πολιτών στο Χαϊδάρι, την ώρα που οι αγρότες «ζεσταίνουν» τα τρακτέρ για κάθοδο στην Αθήνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων, δήλωσε ότι «ανοιχτός διάλογος γίνεται με ανοιχτούς δρόμους», συμπληρώνοντας ότι «κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» λέγοντας, μάλιστα ότι δεν πρέπει κάποιος πολίτης να αισθάνεται «ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει κάποια προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο και να διαδηλώνει πιο έντονα».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι «εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία για τους αγρότες, που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που, ναι, έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, που πολεμήσαμε με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ – προσέξτε 1 δισεκατομμύριο ευρώ – την τετραετία για αποζημιώσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο».

Κατά τα λοιπά, ο Κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να κρατήσει «ζεστούς» τους πολίτες του Χαϊδαρίου, ενόψει ευρωεκλογών, καθώς είπε ότι «μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που πριν έμοιαζε άπιαστο όνειρο, να φέρουμε την ΝΔ πρώτη στη δυτική Αθήνα ειδικά εδώ στο Χαϊδάρι πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς. Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης γιατί εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές, αλλά το οφείλουμε και στους νέους. Η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις προσδοκίες και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων». 

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησε η καμπάνια Ανδρουλάκη για την στεγαστική κρίση – Την Παρασκευή η σύγκρουση με Μητσοτάκη (video)

Πτώση μεταναστευτικών ροών – Στις 21/2 ο τούρκος ΥΠΕΣ στην Ελλάδα

Κασσελάκης: «Τέσσερις μήνες μετά τη δωρεά κλιματιστικών που έκανα στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας, είναι ακόμα στις κούτες – Ζητώ λίγη ανθρωπιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:55