search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Χριστοδουλάκης για εκδήλωση με Αχτσιόγλου, Τεμπονέρα: Τα «φαντασιακά» και τα μυθεύματα τα χαρίζω σε όσους έχουν σκοπιμότητες

08.02.2024 12:59
xristodoulakis_pasok

Ανάρτηση – μετά και το «άδειασμα» από το ΠΑΣΟΚ – για τη εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχει μαζί τους Διονύση Τεμπονέρα και Έφη Αχτσιόγλου έκανε με αφορμή και την πρωινή του συνέντευξη, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

Ο βουλευτής του Κινήματος στην ανάρτησή του γράφει πως «πρέπει όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όχι μόνο να δεχόμαστε, αλλά να διεκδικούμε να λέμε τις θέσεις και τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ παντού. ΠΑΝΤΟΥ. Από τη λαϊκή αγορά, το καφενείο, την τηλεόραση, τη Βουλή και οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται στον δημόσιο διάλογο. Εγώ με κάθε ευκαιρία αυτό κάνω και θα κάνω». 

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εκδήλωση και τον τίτλο της «απέναντι στο Μητσοτάκη ποιος;» η απάντηση που δίνει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι: «Μα προφανώς το ΠΑΣΟΚ και ο Ν. Ανδρουλάκης». 

Όλη η ανάρτηση Χριστοδουλάκη

«Έχω μία άποψη καθαρή και δεν κάνω πίσω. Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τα βήματα του για να ανακτήσει τους χαμένους του συσχετισμούς, και θα συνεχίσει να το κάνει νικηφόρα, προκειμένου να παρουσιάσει μία εναλλακτική αντιπρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ.

Για να είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται αυτή η διαδικασία, πρέπει όλοι μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, όχι μόνο να δεχόμαστε, αλλά να διεκδικούμε να λέμε τις θέσεις και τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ παντού. ΠΑΝΤΟΥ. Από τη λαϊκή αγορά, το καφενείο, την τηλεόραση, τη Βουλή και οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται στον δημόσιο διάλογο. Εγώ με κάθε ευκαιρία αυτό κάνω και θα κάνω. Θα μεταφέρω το πολιτικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ παντού, να το ακούσουν όλοι.

Ήμουν στα πολύ δύσκολα, είμαι, και θα συνεχίσω να είμαι στρατιώτης της παράταξης. Και για όσους προβληματίζονται από τις «ερωτήσεις» χωρίς να ακούσουν καν τις απαντήσεις, θα την ακούσουν από εμένα.

«Απέναντι στο Μητσοτάκη ποιος;» Μα προφανώς το #ΠΑΣΟΚ και ο Ν. Ανδρουλάκης.

Τα «φαντασιακά» και τα μυθεύματα τα χαρίζω σε όσους έχουν σκοπιμότητες. Δεν με αφορούν και δεν με αφορούσαν ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Γάμος ομοφύλων: Προς ονομαστική για το νομοσχέδιο λέει ο Βελόπουλος – Βρέθηκαν οι 15 υπογραφές

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν πέρασε η πρόταση της ηγεσίας για «υβριδική» εκλογή συνέδρων

Κασσελάκης: Τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τους αποφασίσει η κοινωνία – Κάνε αίτηση στο isyriza.gr (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:59