search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:24
MENU CLOSE

Μάνος Παπαγιάννης: Εξώδικο στο «Πάμε Δανάη» από τον ηθοποιό (Video)

09.02.2024 14:28
mparka-papagiannis-new

Εξώδικη δήλωση στο «Πάμε Δανάη» απέστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης, με αφορμή κάποια πράγματα που ειπώθηκαν πρόσφατα όταν η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ηθοποιοί βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη κατόπιν της καταγγελίας εκ μέρους της Σοφίας Παυλίδου εναντίον του, κατά την οποία ισχυρίστηκε ότι άσκησε βία πάνω της.

Πρωτοδίκως, ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος, ενώ του επιβλήθηκε η ποινή των τεσσάρων μηνών με αναστολή για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης,  με τον ηθοποιό να καταθέτει έφεση επί της απόφασης.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Μάνου Παπαγιάννη στην εξώδικη δήλωση, ο Άκης Καβατζίκης ξεκαθάρισε δημοσίως ότι η εν λόγω υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει καθώς εκκρεμεί η έφεση που έχει ασκήσει ο ηθοποιός. Επιπλέον, ο δημοσιογράφος θέλησε να επισημάνει ότι στην εκπομπή ουδέποτε αναφέρθηκε το όνομα του ηθοποιού κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνέντευξης, σεβόμενοι απόλυτα το τεκμήριο της αθωότητας.

«Σε συνέχεια της συνέντευξης της κυρίας Σοφίας Παυλίδου, την οποία φιλοξένησε η εκπομπή μας στις 5 Φεβρουαρίου 2024, λάβαμε εξώδικη δήλωση από τον κύριο Παπαγιάννη με την οποία μάς ενημερώνει ότι “ο κύριος Παπαγιάννης έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης που αφορά την αντιδικία του με την κυρία Παυλίδου. Δηλαδή, η υπόθεση εκκρεμεί καθώς δεν έχει κριθεί αμετάκλητα”.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι προφανώς σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας του κυρίου Παπαγιάννη και ότι ουδέποτε αναφέραμε το όνομά του στην εκπομπή παρά μόνο τώρα κατόπιν του δικού του αιτήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Στο Twitter έχει γίνει δολοφονία του χαρακτήρα μου – Κάποιοι πληρώνονται για να βρίζουν» (Video)

Λάκης Λαζόπουλος για τον ομοφυλόφιλο Μέγα Αλέξανδρο του Netflix: «Τι πάθαμε, τι πάθαμε;»

Λιάγκας κατά Βελόπουλου: Είναι μηνύσιμο – Λέτε ψέματα για να διεγείρετε τα πάθη των ολίγων ανθρώπων που σας ψηφίζουν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:24