search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:45
MENU CLOSE

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος στη δικαστική διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου – Η ποινή που του επιβλήθηκε

14.11.2022 16:59
manos-papagiannis-new

Ένοχος με τέσσερις μήνες με αναστολή κρίθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης για το οποίο κατηγορήθηκε από τη Σοφία Παυλίδου. 

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν τη Δευτέρα (14/11) και πάλι στα δικαστήρια. Η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στο θεατρικό έργο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης με την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη ωστόσο να καταθέτει έφεση επί της απόφασης.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν Σωτήρης Καλυβάτσης, Ρέα Τουτουντζή, Κόνι Μεταξά και Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: Γνωστοί μου λένε «πάμε στην Ταϋλάνδη γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά» (Video)

Γιώργος Χριστοδούλου για Κατερίνα Λέχου: «Όταν το βράδυ κοιμόταν στο κρεβάτι με τον Κιμούλη δεν; Τίποτα;» (Video)

Τζένιφερ Άνιστον: Πέθανε ο πατέρας της – Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού για τον Κρητικό μπαμπά της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:45