search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:57
MENU CLOSE

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Στο Twitter έχει γίνει δολοφονία του χαρακτήρα μου – Κάποιοι πληρώνονται για να βρίζουν» (Video)

09.02.2024 13:43
katerina-panagopoyloy-new

Για τα κακεντρεχή και επικριτικά σχόλια που κάνουν επανειλημμένως οι χρήστες του διαδικτύου μίλησε η Κατερίνα Παναγοπούλου, επισημαίνοντας ότι στη δική της περίπτωση, η κατάσταση έχει ξεφύγει, φθάνοντας ακόμα και στο σημείο να «δολοφονήσουν τον χαρακτήρα της»

«Έχει γίνει δολοφονία του χαρακτήρα μου! Στο Twitter γίνονται αυτά, είναι πολύ άγριο. Το Instagram και το Facebook είναι πιο “γλυκά” social media. Στο Twitter γίνονται μάχες γιατί υπάρχουν κομματικά τρολ. Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να βρίζουν δημοσιογράφους, για να βρίζουν ανθρώπους που έχουν την αντίθετη άποψη. Κάποτε τα διάβαζα, αλλά τώρα όχι», είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και πρόσθεσε:

«Είναι σπατάλη ενέργειας και σπατάλη χρόνου. Ξέρεις πως όταν θα πεις την άποψή σου, θα σε “χτυπήσουν”. Και; Γιατί να τους κάνεις τη χάρη; Δεν έχεις κανένα λόγο να χαλάς τη μέρα σου επειδή είπες την άποψή σου και ήθελε κάποιος να εκτονωθεί πάνω σου, να ξεράσει μίσος…».

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος για τον ομοφυλόφιλο Μέγα Αλέξανδρο του Netflix: «Τι πάθαμε, τι πάθαμε;»

Λιάγκας κατά Βελόπουλου: Είναι μηνύσιμο – Λέτε ψέματα για να διεγείρετε τα πάθη των ολίγων ανθρώπων που σας ψηφίζουν (Video)

Με τηλεθέαση αντίστοιχη άνω του ενός εκατ. τηλεθεατών η «Γη της ελιάς» την Τετάρτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:56