search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:26
MENU CLOSE

Μαρκ Ράφαλο: Απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας! (Videos/Photos)

09.02.2024 10:05
ruffalo-new

Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας (Walk of Fame) του Χόλιγουντ απέκτησε ο Μαρκ Ράφαλο εν μέσω της μεγάλης επιτυχίας του «Poor Things».

Ο 56χρονος πρωταγωνιστής του Γιώργου Λάνθιμου φωτογραφήθηκε χθες, Πέμπτη (8/2), ξαπλωμένος πλάι στο αστέρι που -αν μη τι άλλο- αποτελεί μια αναγνώριση της προσφοράς του.

«Η δουλειά σου στο “Poor Things” αξίζει όλα τα βραβεία» είπε μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Γκάρνερ, μιλώντας για τον Ράφαλο.

«Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ. Αυτό το αστέρι δεν είναι μόνο δικό μου, αλλά και όλων, όσοι υπήρξαν μέρος της ζωής μου» έγραψε ο ίδιος αναρτώντας στο πριφίλ του στο Instagram στιγμιότυπα από την τόσο ξεχωριστή μέρα για εκείνον.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις μια μέρα μετά τη Χρυσή Σφαίρα στο «Poor Things», ένας ακόμη ηθοποιός του καστ έλαβε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Ο λόγος για τον Γουίλεμ Νταφόε ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, έλαβε το 2.768ο αστέρι της δόξας στο Walk of Fame του Χόλιγουντ, που ήταν και το πρώτο της χρονιάς.

Σημειώνεται ότι ο Νταφόε έχει διαγράψει μακρά πορεία στο σινεμά, με περισσότερες από 150 ταινίες, ενώ έχει προταθεί τέσσερις φορές για Όσκαρ.

Διαβάστε επίσης:

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν είναι ιδεολογία – Σου έρχεται είτε είσαι φασίστας είτε αριστερός» (Video)

Πατέρας για πρώτη φορά ο Ντάνος – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση!

Μικρούτσικος: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «πεθαίνει» ή να «φεύγει από την εκπομπή της Καινούργιου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 21:22