search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:43
MENU CLOSE

Μικρούτσικος: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «πεθαίνει» ή να «φεύγει από την εκπομπή της Καινούργιου» (Video)

08.02.2024 11:11
mikroytsikos-new

Στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” επέστρεψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έπειτα από τρεις ημέρες απουσίας, εξαιτίας μια ίωσης που τον ταλαιπωρούσε.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον υποδέχθηκε με χαμόγελο, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως «αν και δεν το περίμενε, της έλειψε…»

Ακολούθησαν «πειράγματα» εκατέρωθεν, με τους δυο συνεργάτες να δείχνουν ότι έχουν καλή διάθεση για τη μετέπειτα συνεργασία τους, παρά τους διάφορους διαπληκτισμούς on camera που παρακολουθήσαμε, τον τελευταίο καιρό, ανάμεσά τους.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής θέλησε να αναφερθεί στα δημοσιεύτηκα που γράφτηκαν με αφορμή την απουσία του από την εκπομπή, διαδίδοντας φήμες που τον ήθελαν είτε να πεθαίνει είτε να αποχωρεί από την εκπομπή.

«Υπήρχαν δύο λογικές στα δημοσιεύματα, η μία ότι πεθαίνω. Με κείμενα δεν πεθαίνεις. Η άλλη άποψη ήταν ότι το κάνω γιατί θα φύγω. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Υπάρχει και η χρυσή τομή και οι συνεργάτες του να νοιάζονται και να το ευχαριστηθούν. Ας πάρουμε την απλή φύση των πραγμάτων» ανέφερε, απαντώντας.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Αφαλίδου: «Ο σύζυγός μου διαγνώστηκε με λέμφωμα Non-Hodgkin στο 4ο στάδιο – Είναι ένας καρκίνος στο αίμα» (Videos)

Μέμος Μπεγνής: Ο πατέρας μου ήταν το μοντέλο του Ελληνάρα που σιχαίνομαι

Νίκος Μακρόπουλος: Τι είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα με τον Βασίλη Καρρά – «Κλείσαμε, κλαίγαμε και οι δυο» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:42