search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο – «Το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου» (Video)

02.02.2024 14:49
mikroytsikos-kainoyrgioy-new

Μια έντονη στιχομυθία ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του “Super Κατερίνα”, το πρωί της Παρασκευής με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο η παρουσιάστρια τού ζήτησε να σχολιάσει ένα ζήτημα της επικαιρότητας.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «Ανδρέα μου θες να πεις κάτι πάνω σε αυτό; Για το αγροτικό μήπως;»

Ο τόνος αυτός, ωστόσο, ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος τον χαρακτήρισε «ειρωνικό», με τους δυο συνεργάτες να διαπληκτίζονται στον αέρα της εκπομπής.

«Ειρωνεύεσαι συνέχεια. Και ξέρεις κάτι; Αυτό που δε καταλαβαίνεις, είναι ότι παίζεις με τη φωτιά» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά ως εξής:

«Εσύ να δεις πόσο».

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Μικρούτσικος: «Εσύ να δεις πόσο, εγώ το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου»

Καινούργιου: «Κι εγώ»

Μικρούτσικος: «Εσύ δεν θα χάσεις τη δουλειά σου, θα χάσεις άλλα πράγματα»

Καινούργιου: «Τι πράγματα; Θέλω να μου πεις»

Μικρούτσικος: «Είναι άσκηση για το σπίτι. Τροφή για σκέψη»

Καινούργιου: «Φταίω εγώ σε κάτι;»

Μικρούτσικος: «Κατά τη γνώμη μου, φταίει η Τουρκοκρατία που μας έχει δημιουργήσει ειδικού τύπου νοοτροπία. Πάμε παρακάτω»

Καινούργιου: «Απλά καθημερινά και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που δεν λένε κάτι αυτή τη στιγμή γιατί θα λες ότι με γλείφουν…»

Μικρούτσικος: «Είσαι είρων. Αυτό είναι προσβλητικό απέναντί μου. Κατά τη γνώμη μου, όποιος προσβάλει έναν άνθρωπο έτσι, προσβάλει πρώτα τον εαυτό του. Εγώ δεν το υπογραμμίζω αυτό»

Καινούργιου: «Έπαιξες λογοπαίγνιο με το αγροτικό και τον Στέφανο Κασσελάκη χιουμοριστικά, και εγώ σου απάντησα χιουμοριστικά. Δεν υποτιμώ κανένα αγροτικό. Αλλά δεν είναι αυτή η εκπομπή να συζητήσουμε για το αγροτικό»

Επειτα από την τηλεοπτική τους «σύγκρουση», η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κατεβάσει τους τόνους, επισημαίνοντας στον Ανδρέα Μικρούτσικο πόσο τον εκτιμά και τον θαυμάζει, ενώ του τόνισε ότι η ίδια δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του. Του πρότεινε, μάλιστα, να βγουν οι δυο τους κάποια στιγμή ώστε να λύσουν τυχόν διαφορές ανάμεσά τους.

«Κάνε ό, τι αστείο θέλεις, αλλά να είναι αστείο, όχι σαν ποιότητα, αλλά να έχει πρόθεση αστείου, δεν έχεις καμία πρόθεση αστείου, έχεις πρόθεση κριτικής» απάντησε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε επίσης:

Μαράια Κάρεϊ: Το… τολμηρό φόρεμα και το νέο βραβείο της τραγουδίστριας (Photos)

Χρύσα Παπά: Η έντονη ερωτική σκηνή με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που… βραβεύτηκε! (Video)

Bruce Springsteen: Πένθος για την απώλεια της μητέρας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:14