search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:22
MENU CLOSE

Μαράια Κάρεϊ: Το… τολμηρό φόρεμα και το νέο βραβείο της τραγουδίστριας (Photos)

02.02.2024 13:38
karey-new

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Μαράια Κάρεϊ χθες, Πέμπτη, δίνοντας το «παρών» στην τρίτη εκδήλωση Recording Academy Honors στο Λος Άντζελες.

Η 54χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό σύνολο και συγκεκριμένα, έναν κορσέ σε κρεμ απόχρωση και…τολμηρό ντεκολτέ ο οποίος ήταν τυλιγμένος από ένα διάφανο τούλι.

Η εκδήλωση – που παρουσιάστηκε από το Black Music Collective στο Fairmont Century Plaza – αποτελεί μία μόνο από τις πολλές που πραγματοιούνται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Grammy. Η Κάρεϊ βραβεύτηκε, μάλιστα, με το Global Impact Award, μαζί με τον Λένι Κράβιτζ.

Πρόκειται για ένα CEO Merit Award που αναγνωρίζει μαύρους μουσικούς δημιουργούς των οποίων «η αφοσίωση στη μορφή τέχνης έχει επηρεάσει σημαντικά τη βιομηχανία», ανέφερε η Recording Academy σε δελτίο τύπου.

Οι τιμώμενοι αναγνωρίζονται για την «κληρονομιά των υπηρεσιών τους που εμπνέει και γιορτάζονται για τους αμέτρητους τρόπους με τους οποίους η ηγεσία και το πάθος των αποδεκτών έχει ενδυναμώσει άλλους να αγκαλιάσουν την αυθεντικότητα και να συμβάλουν στη θετική αλλαγή».

Την περασμένη χρονία, το βραβείο απονεμήθηκε στη Missy Elliott, τον Dr. Dre, τον Lil Wayne και τη διευθύνουσα σύμβουλο της Epic Records, Sylvia Rhone.

Διαβάστε επίσης:

Χρύσα Παπά: Η έντονη ερωτική σκηνή με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που… βραβεύτηκε! (Video)

Bruce Springsteen: Πένθος για την απώλεια της μητέρας του

Έμμα Στόουν: Οι κρίσεις πανικού στην παιδική της ηλικία – «Μου ήταν δύσκολο να βγω από το σπίτι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:20