search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:27
MENU CLOSE

Έμμα Στόουν: Οι κρίσεις πανικού στην παιδική της ηλικία – «Μου ήταν δύσκολο να βγω από το σπίτι»

02.02.2024 10:46
emma-stone-new

Για το άγχος που τη διακατείχε κατά την παιδική της ηλικία αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το ξεπέρασε μίλησε η πρωταγωνίστρια του «Poor Things», Έμα Στόουν, σε συνέντευξή της στο National Public Radio (NPR)

«Ξεκίνησα θεραπεία, νομίζω γύρω στα 8 μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμα και να βγω από το σπίτι για να πάω στο σχολείο. Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού» είπε η ηθοποιός και αποκάλυψε ότι έπαθε την πρώτη κρίση όταν ήταν 7 ετών. Πρόσθεσε ότι η πηγή του άγχος της σε νεότερη ηλικία προερχόταν από το φόβο του αποχωρισμού από την μητέρα της.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν άρχισε να ασχολείται με το θέατρο σε ηλικία 11 ετών, αναφέρει το People.

Η ηθοποιός υπογράμμισε ότι η υποκριτική τής παρείχε έναν τρόπο να επικεντρωθεί στη στιγμή χωρίς να ανησυχεί για το τι συνέβη πριν ή τι θα συνέβαινε μετά. Αυτές οι εμπειρίες έχουν αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται πλέον για το άγχος. Τώρα θεωρεί ότι ίσως και να είναι θετικό αν οι άνθρωποι ξέρουν τι να κάνουν με αυτό.

«Έχω πει σε πολλούς νεότερους ανθρώπους που παλεύουν με το άγχος, ότι με πολλούς τρόπους το βλέπω πια ως ένα είδος υπερδύναμης» συνέχισε η Στόουν.

«Απλώς σημαίνει ότι έχουμε αυτά τα εργαλεία για να τα διαχειριστούμε. Και να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άγχος για παραγωγικά πράγματα, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που πυροδοτούνται για κάτι δημιουργικό, ή σε κάτι για το οποίο είσαι παθιασμένος. Το άγχος είναι σαν το καύσιμο στους πυραύλους γιατί δεν μπορείς παρά να σηκωθείς από το κρεβάτι και να κάνεις πράγματα επειδή έχεις όλη αυτή την ενέργεια μέσα σου. Και αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο» κατέληξε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαβέλλας: Το γεγονός που τον «σημάδεψε» – «Είναι μια πίκρα που κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή»

Βάσια Τριφύλλη για τη θετή της κόρη: «Μου είπαν ότι επειδή έχω καρκίνο δεν μπορώ να πάρω παιδί γιατί θα το κολλήσω» (Video)

Sex and the City: Αληθινές ιστορίες για την Κάρι Μπράντσο από την συγγραφέα του βιβλίου που βασίστηκε η τηλεοπτική σειρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09