search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:42
MENU CLOSE

Χαρδαβέλλας: Το γεγονός που τον «σημάδεψε» – «Είναι μια πίκρα που κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή»

02.02.2024 09:16
chardavellas-new

Για το γεγονός που τον σημάδεψε στη ζωή του μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, επισημαίνοντας ότι καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τόσο τον τρόπο με τον οποίο αναζητούσε την αγάπη και τη φροντίδα από τους άλλους ανθρώπους όσο σε αυτά που ο ίδιος πρόσφερε στον γιο του.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στην απώλεια τον γονιών του, αποκαλύπτοντας ότι έχασε τη μητέρα του και τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, κάτι που άφησε τεράστιο κενό μέσα του, καθορίζοντας τη μετέπειτα πορεία του.

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν δύο μηνών και τη μητέρα μου πέντε ετών. Είναι μια πληγή ανοιχτή που σε πονάει μέχρι το τέλος της ζωής σου. Τον πατέρα και τη μάνα δεν μπορεί να τους αντικαταστήσει, ούτε μια γυναίκα, ούτε ένα παιδί, ένας φίλος, τίποτα. Είναι μια πίκρα που κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου ένα χάδι από τους γονείς μου, οπότε πάντα επιζητούσα τη φροντίδα και την αγάπη από τους ανθρώπους γύρω μου» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι το γεγονός ότι ο ίδιος δεν γνώρισε τη φροντίδα και το χάδι του γονέα, τον ώθησε αυτά να τα προσφέρει στον υπέρτατο βαθμό στον γιο του.

«Έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερα, γι’ αυτό και ο Κωνσταντίνος έχει γίνει ένα εξαιρετικό παιδί. Έδωσα όση αγάπη και φροντίδα είχα να δώσω. Δούλευα πάρα πολύ τότε, αλλά ήμουν εκεί, δεν ήμουν ο πατέρας του Σαββατοκύριακου. Τώρα χαίρομαι και τον καμαρώνω, είναι εξαιρετικός διαιτολόγος, αντιδήμαρχος στο Παλαιό Φάληρο και καθηγητής στο “New York College”. Προχώρησε πολύ καλά στη ζωή του» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Άνετα πρώτη η «Γη της ελιάς» και την Τετάρτη

Οριακά πρώτο σε τηλεθέαση το Mega την Τετάρτη – Κόντρες πάνω στο «νήμα»

ΕΣΗΕΜ-Θ: Καταγγέλλει τον αποκλεισμό των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και μελών της Ένωσης από το ΔΣ της ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:41