search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:57
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Άνετα πρώτη η «Γη της ελιάς» και την Τετάρτη

01.02.2024 19:24
gi-tis-elias-new (4)

Στην κορυφή την τηλεπροτιμήσεων δεν άλλαξε κάτι. Τα περισσότερα βλέμματα σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ήταν στραμμένα στο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της ελιάς».

Στη θέση που συνήθως συναντούμε στο Top 10 της Nielsen, τη δεύτερη, επέστρεψε ο «Σασμός» με μικρή, προς τα πάνω, μεταβολή της τηλεθέασης του.

Απώλειες τηλεθεατών είχε η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» και υποχώρησε στην τρίτη θέση των τηλεπροτιμήσεων. Η «Μάγισσα» πήρε την τέταρτη θέση καθώς χθες (31/1/2024) την είδαν 24.000 τηλεθεατές λιγότεροι από όσους την παρακολούθησαν την Τρίτη.

Μια θέση πιο πάνω «σκαρφάλωσε» ο «Παράδεισος των κυριών» ενώ ο «Τροχός της τύχης» αποτέλεσε την έκτη επιλογή των τηλεθεατών και στην έβδομη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου επανεμφανίστηκε το «Survivor» το οποίο αποτέλεσε πόλο έλξης 594.000 τηλεθεατών.

Όγδοο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας ήταν το «Προξενιό της Ιουλίας», επανεμφανίστηκε στη δεκάδα το κεντρικό δελτίο του Mega και το «Ναυάγιο» του ολοκλήρωσε τη λίστα προγραμμάτων στις διακεκριμένες θέσεις της προηγούμενης ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΜ-Θ: Καταγγέλλει τον αποκλεισμό των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και μελών της Ένωσης από το ΔΣ της ΕΡΤ

Ο Πέτρος Λαγούτης στο topontiki.gr: Οι «Παγιδευμένοι» μιλούν για αξίες προφανείς όχι όμως δεδομένες

Eurovision 2024: Κι άλλες αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Ισραήλ – «Μη πολιτικό γεγονός», επιμένει η EBU

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:57