search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:47
MENU CLOSE

Βάσια Τριφύλλη για τη θετή της κόρη: «Μου είπαν ότι επειδή έχω καρκίνο δεν μπορώ να πάρω παιδί γιατί θα το κολλήσω» (Video)

02.02.2024 08:51
vasia-trifylli-new

Δηλώσεις με τη θετή της κόρη έκανε η Βάσια Τριφύλλη αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διαδικασία της υιοθεσίας.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι «η υιοθεσία δεν έχει γίνει κανονικά στα χαρτιά», καθώς κρίθηκε ότι η ίδια δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Μια εξ αυτών δε, ήταν το γεγονός ότι νοσούσε από καρκίνο. «Μου είπαν ότι επειδή έχω καρκίνο δεν μπορώ να πάρω παιδί γιατί θα το κολλήσω» τόνισε.

«Είχα αποφασίσει να μην κάνω παιδιά για προσωπικούς μου λόγους, γιατί δεν ήθελα. Όταν το αποφάσισα, βεβαίως, μου είπε η φύση “τώρα θέλεις να κάνεις παιδί; Άντε κυρά μου κάνε πιο κει”. Το λιγότερο, ας πούμε. Μετά λοιπόν έμαθα πως δεν μπορώ στα 40 και έπειτα. Όταν όμως λαχτάρησα να έχω ένα παιδί βρήκα αυτή την φάτσα μπροστά μου» είπε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και πρόσθεσε:

«Έψαχνα εγώ να βρω μια κοπέλα για να με βοηθάει και η φίλη μου μού έφερε την Βερόνικα. Ζούσε τότε η μαμά μου και την είχα και γω σαν πριγκηπέσσα για να μην πουν ότι δεν την περιποιούμαι και τα γνωστά τα ελληνικά τα σουσουδίστικα. Η υιοθεσία δεν έχει γίνει κανονικά στα χαρτιά, αυτό είναι το θέμα.

Δεν έγινε γιατί δεν επιτρεπόταν. Ήταν καταπληκτικό! Μου είπαν ότι, επειδή είχα καρκίνο, δεν μπορώ να πάρω παιδί γιατί θα το κολλήσω! Δεν πληρούσα δηλαδή τις προϋποθέσεις που ήθελαν αυτοί. Να παντρευτώ τώρα δα εγώ, στα καλά καθούμενα, για να υιοθετήσω ένα παιδί. Η Βερόνικα δεν είχε άλλη θέση στη ζωή και στην καρδιά μου παρά μόνο έτσι, το παιδί μου».

Διαβάστε επίσης:

Sex and the City: Αληθινές ιστορίες για την Κάρι Μπράντσο από την συγγραφέα του βιβλίου που βασίστηκε η τηλεοπτική σειρά

Harry Styles: «Πάτησε» τα 30 ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης – Πώς ξεκίνησε την καριέρα του

Στεφανία Γουλιώτη: «Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι είχα έπαρση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:43