search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:00
MENU CLOSE

Χρύσα Παπά: Η έντονη ερωτική σκηνή με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που… βραβεύτηκε! (Video)

02.02.2024 11:35
chrysa-papa-new

Για τις γυμνές σκηνές που έχει γυρίσει κατά το παρελθόν μίλησε η Χρύσα Παπά, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντική υπόθεση να υπάρχει τόσο ο σεβασμός όσο και η γνώση των ορίων όταν εκτελούνται τέτοιες σκηνές.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», η ηθοποιός αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, σε μια πολύ έντονη ερωτική σκηνή που έχει γυρίσει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα «Μυστικά της Εδέμ», μια σκηνή που, μάλιστα, έλαβε βραβείο, όπως τονίζει.

«Από κάποια χρόνια και μετά η ερωτική σκηνή είναι σαν να πίνεις καφέ. Ο Νίκος Γαλανός είναι κύριος και με πολύ σεβασμό, δεν είναι δεδομένα αυτά για κανέναν, όχι μόνο στη δουλειά μας αλλά για κανέναν» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν φιλάμε κανονικά σε αυτή τη δουλειά. Είναι “κούφιο” το φιλί. Επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να ορίσουμε τα μέρη του σώματός μας, μπορεί να παίξει λίγο και η γλώσσα. Αυτό με το φιλί είναι το λιγότερο. Όλη η αίσθηση, το πώς μετακινείται ένα σώμα πάνω σου είναι το σημαντικό και πώς περνάς τα όρια του ρόλου.

Έχω κάνει πάρα πολλές παθιασμένες σκηνές. Έχω κάνει από τις πιο light. Είχαμε κάνει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη στα “Μυστικά της Εδέμ” μια hard core ερωτική σκηνή, ήταν έντονη, και τότε το Mega έκανε κάτι βραβεύσεις τηλεοπτικές που παρουσίαζε ο Καπουτζίδης και μας είχαμε βγει δεύτεροι. Ήμουν γυμνόστηθη αλλά δεν φαινόταν από μπροστά, φαινόταν η πλάτη. Αν θέλει κάποια γυναίκα να είναι πραγματικά γυμνόστηθη θα είναι, δεν θα της πει ο σκηνοθέτης να μην είναι. Εγώ επειδή ντρέπομαι και δεν είμαι και δεν υπάρχει και λόγος, κάναμε διάφορες πατέντες, είχα βάλει gaffer, και ο Παναγιώτης – να είναι καλά – με βοήθησε πάρα πολύ βάζοντας τα χέρια του για να μην φαίνονται τα gaffer. Ήταν σαν να φοράω μαγιό μόνο από μπροστά».

Ερωτηθείσα αν θα έκανε ποτέ κανονικό γυμνό, η Χρύσα Παπά απάντά:

«Το πολύ γυμνό δεν θα… δεν θα ήθελα να πω τη φράση θα ήθελα να δω αν χρειάζεται στον ρόλο που “πολυφοριέται” αυτή η φράση, αλλά η αλήθεια θα είναι θα προτιμούσα να μην κάνω. Μπορούν να γίνουν όλα τα πράγματα και χωρίς να είναι γυμνά».

Διαβάστε επίσης:

Έμμα Στόουν: Οι κρίσεις πανικού στην παιδική της ηλικία – «Μου ήταν δύσκολο να βγω από το σπίτι»

Χαρδαβέλλας: Το γεγονός που τον «σημάδεψε» – «Είναι μια πίκρα που κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή»

Βάσια Τριφύλλη για τη θετή της κόρη: «Μου είπαν ότι επειδή έχω καρκίνο δεν μπορώ να πάρω παιδί γιατί θα το κολλήσω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:59