search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:51
MENU CLOSE

Πατέρας για πρώτη φορά ο Ντάνος – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση!

09.02.2024 08:33
aggelopoylos-vamvakoysi-new

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αφού τις τελευταίες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Tο ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ζευγάρι απέκτησε χθες Πέμπτη (8/2) αργά το βράδυ, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και 900 γραμμαρίων, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

 «Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και την ψυχή της. Σε συνεργασία με τη Δήμητρα, εγώ θα ήθελα να το γνωρίσω στον Θεό και την προσευχή, να το μάθω να αγαπάει.

Ένα παιδί, για να μάθει να αγαπάει, πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι την κακοποίηση. Έτσι αγαπάει και τον εαυτό του.

Πρέπει το παιδί να μάθει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και πρέπει να είσαι εκεί για οτιδήποτε να το καθοδηγήσεις, να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα απόμακρο. Πρέπει να του είναι οικείο το οικογενειακό περιβάλλον» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του, μιλώντας για το παιδί του.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ: Νέα κατηγορία για το καλύτερο κάστινγκ θα προστεθεί από το 2026

Μαράια Κάρεϊ: Παραλίγο να χάσει τα Grammy – Πήγε με… αμάξι του γκολφ

Δέσποινα Βανδή: Στο Λονδίνο για τα γενέθλια της κόρης της – «Έλουσε τη ζωή μου με φως»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42