ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:17
MENU CLOSE

Σταύρος Μπαλάσκας για μέλος «Πυρήνων»και ΟΥΚάδες: «Κάτι δεν πάει καλά εδώ» (Video)

11.02.2024 16:58

«Κάτι δεν πάει καλά εδώ» επισήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας, σχολιάζοντας τη σύλληψη του πρώην μέλους των «Πυρήνων», των δύο ΟΥΚάδων του Πολεμικού Ναυτικού και του πορτιέρη, μετά από ενιαία επιχείρηση την περασμένη Παρασκευή.

«Μία θεωρία είναι πως όλα αυτό ήταν γκάφα και μούφα. Ίσως θα έπρεπε να έχουν ‘’δέσει’’ καλύτερα την υπόθεση. Και το δεύτερο είναι ότι όλα ήταν άνεμος. Υπάρχει και ένα τρίτο, όπου ενδεχομένως να δεθεί η υπόθεση από τα δεδομένα που έχουν κατασχέσει. Απλά οι υποθέσεις αυτές δεν δένονται μετά αλλά πριν γιατί εάν τους πιάσαμε, βγήκε η πληροφορία έξω και ξαφνικά όλοι πάνε σπίτια τους και εμείς λέμε θα τα βρούμε από αλλού… Εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα. Κάτι δεν πάει καλά. Τι έγινε ξαφνικά; Είμαι λίγο θολωμένος», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού αφέθηκαν ελεύθερα με απόφαση του Εισαγγελέα Ναυτοδικείου και πως το μέλος της ΣΠΦ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός χωρίς αναστολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Τέλος, σε βάρος του πορτιέρη ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για πλημμεληματική παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης:

ΗΣΑΠ: Προσωρινά κλειστός ο σταθμός στη Βικτώρια

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια – Photos & Videos

Λουτρά Πόζαρ: Το φυσικό spa της Ελλάδας (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:15
Exit mobile version