search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:54
MENU CLOSE

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια – Photos & Videos

11.02.2024 15:47
loatki

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πλατεία Συντάγματος ενάντια στο νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας.

Το κάλεσμα απηύθυνε η ΑΜΚΕ Εστία Πατερικών Μελετών αντιδρώντας, όπως αναφέρει, «στην κατάργηση της μητρότητας, της πατρότητας και την αλλοίωση του θεσμού της οικογένειας». Όπως αποδεικνύεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, τα μηνύματα των διαδηλωτών είναι για ακόμα μια φορά… πηγή αστείρευτης φαντασίας.

Με… αγωνιστικό πνεύμα, στην πρόσκλησή της η ΑΜΚΕ καλεί τον λαό σε… αντίσταση λέγοντας πως «είναι ηθικό χρέος όλων να αντισταθούμε από αγάπη για τα παιδιά ώστε να αποτρέψουμε τη χρήση τους ως ψευδαισθήσεις καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης σύζευξης».

Την ίδια ώρα, η αστυνομία απαγόρευσε την πραγματοποίηση αντισυγκέντρωσης σήμερα στην πλατεία Συντάγματος από μέλη της συλλογικότητας «Καμία Ανοχή» ενάντια στο σημερινό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή παραθρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια. Η απαγόρευση ισχύει από τις 06:00 έως τις 23:59 της Κυριακής, αλλά μόνο σε σχέση με την εν λόγω αντισυγκέντρωση. 

Διαβάστε επίσης:

Λουτρά Πόζαρ: Το φυσικό spa της Ελλάδας (Video)

Κρήτη: Εκατοντάδες σφαίρες σε γλέντι μετά από βάφτιση – Εικόνες σοκ

Θεσσαλονίκη: Συμβολική διαμαρτυρία μελισσοκόμων – Εστησαν κυψέλες στον Λευκό Πύργο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12