search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:10
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος» (Video)

13.02.2024 13:51
konstantinos-kazakos-new

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι στίχοι του Πάνου Βλάχου «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, εκφράζοντας την άποψη ότι η πίεση που έχει ασκήσει ο υπουργός Υγείας είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με εκείνη που άσκησε ο καλλιτέχνης.

«Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος. Ασχολούμαστε με βλακείες και αφήνουμε τα σημαντικά να περνάνε από μπροστά μας. Είναι γελοίο αυτό! Κρινόμαστε από αυτά που λέμε, από αυτά που κάνουν οι άλλοι, δεν κρύβονται. Δεν γίνεται να είσαι υπουργός και να είσαι στο απυρόβλητο. Θα έπρεπε σε αυτούς να πέφτει πρώτα ο πέλεκυς. Μιλάνε εκ του ασφαλούς όλοι αυτοί. Αυτό τους μάρανε, μια άποψη ενός καλλιτέχνη; Δεν κοιτάνε αυτά που έχουν κάνει;» είπε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time».

Μιλώντας στη συνέχεια για την κόρη του και την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ο ηθοποιός τόνισε ότι είναι καλή ηθοποιός και έχει δρόμο μπροστά της.

«Είναι καλή η κόρη μου στην υποκριτική, έχει δρόμο μπροστά της. Έχω πολύ ωραία σχέση με την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα καταναλωτικό αγαθό και είναι δύσκολο να γίνει τέχνη στα καταναλωτικά αγαθά. Στο Κόκκινο Ποτάμι δεν έδωσα σημασία στο κομμάτι της αμοιβής».

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας κατά Μουτίδου: «Μία ακατάσχετη αρλουμπολογία – Ποιοι είναι οι φίλοι της;» (Video)

Κώστας Αποστολάκης: «Ο έρωτας είναι ένα άχρηστο συναίσθημα – Εγώ θέλω να είμαι ερωτευμένος με τον Χριστό» (Video)

Πάνος Βλάχος: Τι απάντησε στην κάμερα μετά τις αντιδράσεις Πορτοσάλτε – Γεωργιάδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:09