search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:14
MENU CLOSE

Πάνος Βλάχος: Τι απάντησε στην κάμερα μετά τις αντιδράσεις Πορτοσάλτε – Γεωργιάδη (Video)

13.02.2024 11:55
panos-vlachos-new

Την απάντηση του Πάνου Βλάχου αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι στίχοι του «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ζήτησαν οι ρεπόρτερ, με τον ίδιο να επιλέγει, ωστόσο, να μην τοποθετηθεί προς το παρόν.

Ο καλλιτέχνης είπε ευγενικά ότι δεν προτίθεται να κάνει κάποια δήλωση σχετικά και απομακρύνθηκε.

«Δεν θέλω να πω κάτι σήμερα, να είστε καλά. Μη σας ταλαιπωρώ. Δεν θέλω να σας πω κάτι σήμερα, μπορείτε να το σεβαστείτε σας παρακαλώ; Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι, αν έχετε την καλοσύνη να το σεβαστείτε. Μόνο αυτό. Καλό βράδυ και συγγνώμη που περιμένατε εμένα. Να είστε καλά, γεια σας» είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο βίντεο με τη νεογέννητη κόρη του! (Video)

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η επιπλοκή λίγο πριν τον τοκετό – «Με το που έφτασα σπίτι με το μωρό έκλαιγα 20 λεπτά στο πάτωμα» (Video)

Πάνος Βλάχος: Ένας καλλιτέχνης που «ξύνει» πληγές και φέρνει… αμηχανία – Οι στίχοι που εξόργισαν Άδωνι και Πορτοσάλτε (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:13