search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:48
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση του Σπύρου Μπιμπίλα στη Βουλή – «Έκλαιγα κρυφά» – Εισέπραξε διακομματικό χειροκρότημα

15.02.2024 22:33
bibilas

Χειροκροτήματα ακόμη και από τα υπουργικά έδρανα απέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας από την Πλεύση Ελευθερίας όταν προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. 

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας αποκάλυψε ότι ως παιδί ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά του κι ότι έκλαιγε κρυφά, καλώντας τους βουλευτές που διαφωνούν με το νομοσχέδιο να το υπερψηφίσουν, προκειμένου να μην υπάρχουν παιδιά με κρυφά δάκρυα.

«Το κατάλαβα στα μουσεία που τόσο αγαπώ καθώς προσκολλόμουν στα ανδρικά αγάλματα και όχι στα γυναικεία. Έκλαιγα κρυφά γιατί έπρεπε να κρύψω κάτι που ντρεπόμουν για αυτό», είπε ιδιαίτερα φορτισμένος και για να προσθέσει πως «αυτά τα κρυφά μου δάκρυα με οδηγούν στα 68 μου να αγωνίζομαι για να μην κλάψουν άλλα παιδιά. Επιτέλους είμαστε όλοι άνθρωποι».

Όρθιοι τον χειροκρότησαν βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας, ενώ την ομιλία του χειροκρότησαν και βουλευτές από πολλά κόμματα.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Οι καταδικαστέες τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς, δεν δικαιολογούν την καταστρατήγηση του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ

Γάμος ομοφύλων: Πλησιάζει η ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή – LIVE

«Καρφιά» Τασούλα σε Σαμαρά – Γεραπετρίτης: «Ημέρα υπερηφάνειας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:48