search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:00
MENU CLOSE

«Καρφιά» Τασούλα σε Σαμαρά – Γεραπετρίτης: «Ημέρα υπερηφάνειας»

15.02.2024 20:50
taasoulas gerapetritis

Καρφιά στον Αντώνη Σαμαρά χωρίς να τον κατονομάσει έριξε ο Κώστας Τασούλας, κάνοντας λόγο για «περιττή κινδυνολογία και τοξικότητα».

Ο Πρόεδρος της Βουλής ο οποίος ανέβηκε στο βήμα για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο, ανέφερε ότι ψηφίζει το νομοσχέδιο επειδή είναι ακριβώς συντηρητικός.

«Το νομοσχέδιο ψηφίζεται με πρωτοβουλία της ΝΔ, στην οποία συμπλέουν αρκετά κόμματα της αντιπολιτεύσεως, γεγονός που δείχνει ωριμότητα, τα υπόλοιπα είναι περιττά και μου θυμίζουν μία αχρείαστη στάση να μετατραπούμε σε διακονιάρηδες ψήφων, χαϊδεύοντας αυτιά», είπε και διερωτήθηκε εάν οι διαφωνούντες έχουν τόση λίγη εμπιστοσύνη στους παραδοσιακούς θεσμούς που νομίζουν ότι απειλούν τα ιερά και τα όσια του έθνους.

«Ή μήπως κάποιοι ελάχιστοι από εσάς είστε εμπορευόμενοι και παριστάνετε τους θιασώτες αυτών των ιερών και όσιων;», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε  πως «έχουμε να κάνουμε με μία δικαιοπραξία όχι με μία ιερουργία».

Διερωτήθηκε δε, πού είναι το διαστροφικό, το επαναστατικό, το ανατρεπτικό, το επικίνδυνο

«Ημέρα υπερηφάνειας» χαρακτήρισε τη σημερινή ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί «μεγάλη στιγμή για την ελληνική πολιτεία που αισθάνεται το ιστορικό βάρος της ευθύνης να αποκαταστήσει αδικίες».

Ο υπουργός Εξωτερικών απέδωσε εύσημα σε βουλευτές της ΝΔ για τη στάση τους και απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι «ο νομοθέτης δεν νομοθετεί για να είναι ευχάριστος για τους πολλούς αλλά για το δίκαιο».

Διαβάστε επίσης:

«Κανένα σχόλιο» η απάντηση του Μαξίμου στον Αντώνη Σαμαρά

Νέα Αριστερά: «Πρωτοφανές ο Άρειος Πάγος να σπεύδει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση και να υποκαθιστά την εκτελεστική εξουσία»

Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ως μεταρρυθμιστής, μιας μεταρρύθμισης που δεν στηρίζει το ίδιο του το κόμμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:00