ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:55
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Οι καταδικαστέες τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς, δεν δικαιολογούν την καταστρατήγηση του διεθνούς δικαίου από το Ισραήλ

15.02.2024 21:54

Το παλαιστινιακό και η τραγική κατάσταση στη Γάζα κυριάρχησαν στη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής, Ριαντ αλ – Μαλίκι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε την αλληλεγγύη του κόμματός του στον σκληρά δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να στηριχθούν οι προσπάθειες του ΟΗΕ για την άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα, τον τερματισμό της ανθρωπιστικής κρίσης, την επιστροφή των ισραηλινών ομήρων και την άμεση επανεκκίνηση αξιόπιστων συνομιλιών στο Παλαιστινιακό, στη βάση των συνόρων του 1967, για λύση δύο κρατών που συμβιώνουν ειρηνικά, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα της Παλαιστίνης.

 Τέλος, ο κος Κασσελάκης υπογράμμισε τις σταθερές θέσεις αρχής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο παλαιστινιακό ζήτημα, υπενθυμίζοντας τα πολύ σημαντικά βήματα που σημειώθηκαν κατά την περίοδο 2015-2019.

Διαβάστε επίσης: 

Γάμος ομοφύλων: Πλησιάζει η ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή – LIVE

«Καρφιά» Τασούλα σε Σαμαρά – Γεραπετρίτης: «Ημέρα υπερηφάνειας»

Κόντρα Σκέρτσου – Ανδρουλάκη: Μη μας κουνάτε το δάχτυλο για ένα φορτισμένο ζήτημα – Ολες οι μεταρρυθμίσεις έγιναν απο το ΠΑΣΟΚ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:55
Exit mobile version