search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:32
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ανατροπή, αιτιολογημένη όμως, στην κορυφή – Πρώτος ο Alpha (πίνακας)

15.02.2024 13:32
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Λίγη σημασία είχε για τους τηλεθεατές ότι χθες ήταν του Αγίου Βαλεντίνου ώστε οι περισσότεροι να στραφούν στον Alpha, ο οποίος αποκόμισε το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης μεταξύ των καναλιών εθνικής εμβέλειας και την ίδια στιγμή το Mega να «τερματίσει» τέταρτο.

Η εξήγηση απλή. Καλό το ματς Λάτσιο-Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο του Champions League, το οποίο μετάδωσε «ζωντανά» το κανάλι της Συγγρού, αλλά σαν τη «Γη της ελιάς», τηλεθέαση -σε αυτή τη χρονική στιγμή της διοργάνωσης- δεν μπορεί να κάνει. Στα υπόψη ότι όλα τα ματς της διοργάνωσης μεταδίδονται και από συνδρομητική πλατφόρμα, παράμετρος που έχει τη σημασία της.

Ο Alpha χθες, όπως κάθε Τετάρτη είχε ένα ελκυστικό μπλοκ προτάσεων. Την ίδια ώρα χθες στο «Survivor» του ΣΚΑΪ σημειώθηκε αποχώρηση παίκτη, ο ΑΝΤ1 είχε τους «Boomers» και τη «Μάγισσα», οπότε το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις, δεύτερη επιλογή ήταν το κανάλι του Φαλήρου και με οριακή διαφορά από τον ΣΚΑΪ, ο ΑΝΤ1 πήρε το τρίτο σε μέγεθος μερίδιο από την ημερήσια πίτα της Nielsen.

Το Star εμφάνισε καθίζηση, αν και είχε το «Masterchef» και την εκπομπή «Ζήνα το βράδυ», σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη ημέρα αλλά και την αντίστοιχη της περασμένης εβδομάδας.

Μικρή, ανοδική, τάση σημειώθηκε στη δυναμική του Open, ενώ η γενική εικονα σε καθένα από τα άλλα κανάλια ήταν σχεδόν αμετάβλητη.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Παπαφωτίου στο topontiki.gr: «Με τον “Σκαραβαίο” για πρώτη φορά συμπάθησα την Ελληνική Αστυνομία» (Photos)

Φουρθιώτης: Ανακοίνωσε πως επιστρέφει με εκπομπή στο OPEN – Διαψεύδει ο σταθμός

Δήμαρχος Aίγινας: Βλάβη και όχι δολιοφθορά το σπάσιμο του υποθαλάσσιου αγωγού του νησιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:26