search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:06
MENU CLOSE

Αλεξέι Ναβάλνι: «Σε αγαπώ», συγκινεί η σύζυγός του – Γεμάτη μώλωπες η σορός σύμφωνα με μαρτυρία

18.02.2024 16:57
navalny

«Σε αγαπώ» ήταν το μήνυμα που έγραψε η σύζυγος του Αλεξέι Ναβάλνι Γιούλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, το οποίο συνόδευε με μια φωτογραφία του ζευγαριού.

Στην ανάρτηση στο Instagram υπάρχει μια φωτογραφία όπου το ζευγάρι ποζάρει μαζί, με τα κεφάλια τους να αγγίζουν το ένα το άλλο, καθώς παρακολουθούν κάποιου είδους θέαμα.

Ο 47χρονος πρώην δικηγόρος έπεσε αναίσθητος και πέθανε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στη φυλακή IK-3 στο Χαρπ της Ρωσίας, σε απόσταση περίπου 1.900 χλμ βορειοανατολικά της Μόσχας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 30 ετών, έγινε γνωστό από τις σωφρονιστικές αρχές.

Ηγέτες χωρών της Δύσης, με επικεφαλής τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, απέτισαν φόρο τιμής στο θάρρος του Ναβάλνι και, χωρίς να παρουσιάζουν στοιχεία, κατηγόρησαν τον Βλαντίμιρ Πούτιν ότι ευθύνεται για τον θάνατο. Η Βρετανία είπε ότι θα υπάρξουν συνέπειες για τη Ρωσία.

Το Κρεμλίνο ανέφερε πως η αντίδραση της Δύσης είναι απαράδεκτη. Ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τον θάνατο του Ναβάλνι.

Αναφορές ότι βρέθηκε η σορός του γεμάτη μώλωπες

Στο μεταξύ, τον γύρο του κόσμου κάνουν την τελευταία ώρα πληροφορίες που αναφέρουν πως βρέθηκε η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το άψυχο σώμα του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης φέρει σημάδια από μώλωπες που εικάζεται ότι προκλήθηκαν από το γεγονός ότι τον κρατούσαν κάτω ενώ υπέστη κρίση.

Τα τραύματα συνάδουν με το γεγονός ότι Ναβάντι -ο οποίος πέθανε σε ηλικία 47 ετών την Παρασκευή- υπέστη κρίση, σύμφωνα με το ανεξάρτητο μέσο Novaya Gazeta Europe, το οποίο επικαλείται το βρετανικό μέσο ενημέρωσης.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο μίλησε με άτομο από το παραϊατρικό προσωπικό στην υπηρεσία ασθενοφόρων του Salekhard, κοντά στη φυλακή IK-3, γνωστή και ως «Πολικός Λύκος», όπου κρατούνταν ο Ναβάλνι.

Όπως ανέφεραν οι σωφρονιστικές αρχές της φυλακής όπου πέθανε ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο θάνατός του προήλθε από το «Σύνδρομο Αιφνιδίου Θανάτου».

Ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί και το σενάριο δηλητηρίασης, όπως και το 2020, με τον αναισθησιολόγο του να δηλώνει ότι το σύνδρομο αυτό μπορεί να προήλθε από δηλητήριο.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκαθαρίζει το Ισραήλ: «Δεν δεχόμαστε μονομερή αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους»

Καταγγελίες ΜΚΟ: Χιλιάδες πεινασμένοι, άρρωστοι και νεκροί στην «ξεχασμένη κρίση» του Σουδάν

Αλεξέι Ναβάλνι: Αναφορές ότι βρέθηκε η σορός του γεμάτη μώλωπες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:06