search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:15
MENU CLOSE

Αρβανίτης σε Πέτρο Παππά: «Όποιος θέλει Κεντροαριστερά να πάει στον Ανδρουλάκη»

24.02.2024 17:15
arvanitis_pappas

Ένταση ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη και τον βουλευτή Κιλκίς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρο Παππά σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου του κόμματος, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Κώστας Αρβανίτης ανέβηκε στο βήμα αμέσως μετά τον κ. Παππά -που σημείωσε, μεταξύ άλλων: «θέλουμε και μπορούμε να γίνουμε ο κύριος πυλώνας και ο εκφραστής της σύγχρονης κεντροαριστεράς».

«Τι ωραία που τα είπε ο Πέτρος ο Παππάς. Απλά να σου θυμίσω ότι η θέση του κόμματος είναι όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Οπότε οι προσωπικές ατζέντες τέλος», είπε με τον βουλευτή να αντιδρά έντονα.

«Τα υπόλοιπα στα κανάλια»

Ο Κώστας Αρβανίτης τάχθηκε κατά κάθε συζήτησης περί μετατόπισης του κόμματος από την Αριστερά στην Κεντροαριστερά. «Μιλάς σε εμένα τον απόλυτο κομματικό που δεν έχει αποκλίνει ούτε δράμι. Εγώ μιλάω για εσένα, αλλάζεις ατζέντα, αλλάζετε ατζέντα. Τα υπόλοιπα στα κανάλια», συνέχισε στο ίδιο ύφος, τονίζοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του μίλησε για την Αριστερά και όχι για Κεντροαριστερά. 

«Όσοι θέλουν να πάνε στην Κεντροαριστερά, να πάνε να συναντήσουν τον κ. Ανδρουλάκη», είπε χαρακτηριστικά, στέλνοντας μήνυμα και στον Γιάννη Ραγκούση.

«Είμαι συνειδητά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, απλό εργαλείο. Το κόμμα με έστειλε στην ευρωβουλή με τον κόσμο. Η έδρα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν μπορώ να εκφράσω το κόμμα, η έδρα επιστρέφει στο κόμμα. Αυτό το κόμμα που ονειρευτήκαμε, το μεγάλο μας σπίτι. Και το σπίτι είναι ανοιχτό, όχι κλειστό. Όχι να φύγουμε από τις παλιές φράξιες και να δημιουργήσουμε νέες ομάδες , νέες φράξιες, νέα αρχηγόπουλα, νέους προεδρικούς», ανέφερε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.

Ο Κώστας Αρβανίτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την αναφορά του «στη μάχη που έδωσε» στην Ευρωβουλή για το ψήφισμα κατά της Ελλάδας για το Κράτος Δικαίου, ευχαρίστησε τον πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής που ήταν στο συνέδριο, ενώ αναφέρθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών, με τους συνέδρους να σηκώνονται όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Το «regression to the Μean» του ΣΥΡΙΖΑ, οι …κυανόκρανοι και ένα συνέδριο μεταξύ καθήλωσης στο οικείο και αλλαγής του μοτίβου

Ηλιόπουλος: «Nα σταματήσει η διαδικασία εκλογών του προέδρου και σε όποιον αρέσει»

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το ψήφισμα κατά των εκλογών – Τι ζητά από τους συνέδρους (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:15