search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:14
MENU CLOSE

«Καρφιά» Καστανίδη για την υποψηφιότητα Σέρμπου στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

04.03.2024 16:40
KASTANIDIS

Την υποψηφιότητα του πρώην συμβούλου του Νίκου Ανδρουλάκη, Σωτήρη Σέρμπου, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας σχολιάζει με καυστικό τρόπο ο Χάρης Καστανίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

Όπως αναφέρει, «Το ρεπορτάζ χαρακτηρίζει “έκπληξη” την τυχόν επιλογή του καθηγητή κ. Σέρμπου για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Έκπληξη δεν συνιστά η επιλογή του από τη ΝΔ. Έκπληξη αποτέλεσε η επιλογή του από τον κ. Ανδρουλάκη ως διπλωματικού συμβούλου του», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καθώς επέλεξε έναν άνθρωπο με σαφή κεντροδεξιό προσανατολισμό.

Υπενθυμίζεται πως στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σωτήρης Σέρμπος είχε στείλει επιστολή παραίτησης από τη θέση του διπλωματικού συμβούλου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη. Οι λόγοι της παραίτησης ήταν αρχικώς το θέμα της Ουκρανίας, καθώς ο κ. Σέμπος διαφωνούσε με την διφορούμενη στάση του ΠΑΣΟΚ τότε, αλλά και ευρύτερα θέματα γεωπολιτικού προσανατολισμού της χώρας.

Μάλιστα, ο κ. Σερμπος ήταν από εκείνους που πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να απευθυνθεί και να διεκδικήσει κεντρώους ψηφοφόρους που πήγαν στη Νέα Δημοκρατία και όχι να αλληθωρίζει προς τα αριστερά και προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Καλοδεχούμενη η διερεύνηση» από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το πού βρήκε τα email χιλιάδων αποδήμων

Το άρθρο 16 και η… κωλοτούμπα

Αγωνιώδης αντιπερισπασμός από τη ΝΔ για το θέμα Ασημακοπούλου: Κατηγορεί τον Αρβανίτη ότι έγραψε το ψήφισμα της Ευρωβουλής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:10