search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:24
MENU CLOSE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρεπόρτερ: «Να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά» (Video)

05.03.2024 09:08
iliana-papageorgioy-new

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο κλήθηκε να απαντήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή “Shopping Star” την οποία παρουσιάζει, έπειτα από την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

«Έχω γίνει και ιδιοκτήτρια καναλιού, που με ρωτάτε για το GNTM; Μη με τρελαίνεις! Το Shopping Star πάει καταπληκτικά. Στα ρεπορτάζ καμιά φορά γράφουν ότι να ‘ναι και ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Πάντα σας μιλάμε, εκτός αν έρχεστε στις 2 το πρωί μετά από κάτι γενέθλια. Γιατί σχολιάστηκε αρνητικά; Τι είχα να πω στις 2 το πρωί μετά από ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων, εφόσον είχα πιει και λίγο αλκοόλ; Με συγχωρείτε αν σας στεναχώρησα, αλλά υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα όρια», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ ερωτηθείσα σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος ότι «δεν έκανε καλό η αλλαγή παρουσιάστριας στο Shopping Star», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντέδρασε με τη διατύπωση της ερώτησης από τον ρεπόρτερ, απαντώντας ως εξής:

«Δεν είπε ακριβώς αυτό ο Βαγγέλης, να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά».

Διαβάστε επίσης:

Ρόκκος για Θεοδωρίδου: «Αρχικά δεν πέρασα καλά στη συνεργασία μας – Αργήσαμε πολύ να συνεννοηθούμε» (Video)

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά την επέμβαση και το όργιο φημών για την υγεία της

Ο Πρόδρομος του Big Brother επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 22 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:23