search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:38
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Από αναβολή σε αναβολή η επιστροφή στα βασιλικά καθήκοντα – Στις 8 Ιουνίου η πρώτη επίσημη εμφάνισή της

05.03.2024 15:49
kate middleton 8765- new

Μπορεί τη Δευτέρα να κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον μέσα σε αυτοκίνητο, όπου απαθανατίστηκε για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο, ωστόσο η πρώτη δημόσια επίσημη υποχρέωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας ορίστηκε για τις 8 Ιουνίου 2024.


Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρευρεθεί στο Trooping the Color, τη μεγαλειώδη πομπή που σηματοδοτεί τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού ηγεμόνα για περισσότερα από 260 χρόνια.


Ωστόσο, μέχρι στιγμής, το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία της.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η πριγκίπισσα θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα, φαίνεται όμως ότι παίρνει παράταση η ανάρρωσή της, που σε συνδυασμό με τη σιγή ασυρμάτου από το παλάτι σχετικά με την υγεία της, προκαλεί ανησυχία σε μεγάλη μερίδα Βρετανών πολιτών.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι η παρουσία της Κέιτ Μίντλετον ανακοινώθηκε από το υπουργείο Άμυνας και όχι από το Παλάτι του Κένσινγκτον, απ’ όπου και ανακοινώνεται η παρουσία του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ερώτημα παραμένει εάν ο βασιλιάς Κάρολος, που λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, θα παραστεί σε μία από τις παρελάσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου, για να επιθεωρήσει τις παρελάσεις. Μέχρι στιγμής το Μπάκιγχαμ δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του μονάρχη.



Εν τω μεταξύ, το πρωί της Τρίτης, ο Κάρολος συναντήθηκε και έβγαλε φωτογραφία στην ιδιωτική αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ με τον καγκελάριο Τζέρεμι Χαντ, ενόψει του αυριανού προϋπολογισμού.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιδιώκει να βγάλει… νοκ-άουτ τη Νίκι Χέιλι στη σημερινή «Σούπερ Τρίτη» – Εκλογές σε 15 πολιτείες

Γιατί κατηγορήθηκε για σεξισμό το Βρετανικό Μουσείο

Κολοράντο: Η φρικιαστική υπόθεση με τα 200 πτώματα σε αποσύνθεση μέσα σε γραφείο τελετών και η «ξεχασμένη» σορός σε νεκροφόρα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06