search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Στο Κέντρο μέσω προτάσεων στοχεύει το ΠΑΣΟΚ

25.03.2024 00:09
pasok

Έντονη κριτική για το τιμόνι που «έστριψε αριστερά» δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης από αντιπάλους αλλά και από κάποιες φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ. Στη Χαριλάου Τρικούπη το διασκεδάζουν, αφού πριν από τις εκλογές κύκλοι έλεγαν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ άλλοι έβλεπαν συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ με την απλή αναλογική. Τα περί «κυβέρνησης μειοψηφίας» θα τα θυμάστε. 

Στο Κίνημα ενδιαφέρονται πολύ για το κεντρώο ακροατήριο και, όπως λένε, αυτό το δείχνουν μέσω των προτάσεων που καταθέτουν. Σε όλες τις περιπτώσεις που καταψήφισε κυβερνητικά μέτρα ή νομοσχέδια το ΠΑΣΟΚ είχε αντιπρόταση. Δεν είναι κόμμα «καταγγελίας», όπως αποκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κόμμα με προτάσεις. Για την επιχειρηματολογία περί «αριστερού τιμονιού», εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο, δείχνουν και την κυβέρνηση, για την οποία αναφέρουν πως κάνει ανηλεή πόλεμο στο ΠΑΣΟΚ, καθώς προτιμά τη «lifestyle» αντιπολίτευση Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

Η απορία του Δουδωνή 

Το αίτημα Κασσελάκη για εκλογές και με ποια στελέχη το συζήτησε

Ο Στέφανος, η ασυλία και η τουαλέτα «Κούλης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:58