search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:51
MENU CLOSE

Ο Στέφανος, η ασυλία και η τουαλέτα «Κούλης»

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2326
21/3/2024
24.03.2024 13:07
kasselakis-new

Ο Στέφανος είναι φαινόμενο. Ο Στέφανος είναι συνεχώς viral. Ως εκ τούτου εξαιρείται της κριτικής των ΜΜΕ ό,τι κι αν λέει, όπως κι αν το λέει, για όποιον κι αν το λέει. Δεν είναι δα και Κουτσούμπας, να πετάει μια λαϊκιστική υπερβολή (για υπαρκτό ωστόσο ζήτημα) και να τον ξεσκίζουμε καμιά βδομάδα – μέχρι και ο Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Ο Στέφανος μπορεί επίσης να λέει ό,τι να ’ναι – ένα διαφορετικό πράγμα κάθε μέρα – για τα οικονομικά / επιχειρηματικά του, κι ας είναι θέμα νομιμότητας και διαφάνειας, απολύτως επιβεβλημένης στη θέση του. Μπορεί επίσης να παραπέμπει σε «ξεκαθάρισμα» μετά την απομάκρυνση από το εκλογικό «ταμείο» του Ιουνίου, αλλά στα μίντια να περισσεύουν τα παγόνια. Κάτι άχρηστοι
σύμβουλοί του φταίνε και άλλος κανείς.

Ε, λοιπόν, όταν ξέρεις ότι έχεις ασυλία, ότι δεν υπάρχουν όρια, αργά ή γρήγορα θα ξεφύγεις. Όπως ξέφυγε ο Στέφανος χρησιμοποιώντας υποτιμητικό υποκοριστικό του πρωθυπουργού για να… ονοματίσει – χαχανίζοντας – τις στρατιωτικές τουαλέτες. Χωρίς φυσικά να αντιμετωπίσει όσα θα αντιμετώπιζε οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του. Και ποιος ξέρει τι άλλο θα μας σερβίρει στο μέλλον.

Ας συνεχίσουμε έτσι, κανένα πρόβλημα. Μια υπενθύμιση μόνο: Όταν κατουράς στη θάλασσα, το βρίσκεις στο αλάτι…

Διαβάστε επίσης:

Ιερώνυμος σε ρόλο… γεφυροποιού

Δικαιοσύνη θέλει η Καρυστιανού, όχι βουλευτιλίκια

Έλενα Ακρίτα: Εύγε Χάρη Δούκα για αυτή την κίνηση υψηλού συμβολισμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09