search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:16
MENU CLOSE

Προσαρμόστηκε ο Κασσελάκης στο στρατόπεδο – Νιώθει σαν στο σπίτι του

21.03.2024 14:04
kassela new

Μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία στρατιώτης στο κέντρο εκπαίδευσης. Μπορεί να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό, σχέση με τον κάθε «σειρά» του, καθότι είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προφανή βαριά και δύσκολα καθήκοντα στην πολιτική ζωή.

Αλλά τίποτα δεν εμποδίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να προσαρμοστεί άριστα στο νέο περιβάλλον, να κάνει παρέες, να συνηθίσει τα συγκεκριμένα ωράρια και να ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες, που απαιτεί ο στρατός.

Ο Κασσελάκης έχει καταφέρει να γνωριστεί με όλη τη σειρά, να μάθει τα ονόματα σχεδόν όλων, που παρουσιάστηκαν μαζί του και να μιλάει άνετα και φιλικά, όπως κάνει άλλωστε και στις περιοδείες του ως πολιτικός. 

Λίγο στην αρχή, κυρίως την πρώτη μέρα, είχε ένα θέμα με το φαγητό, αλλά στη συνέχεια κανένα πρόβλημα. Καψόνια ή δυσβάσταχτες αγγαρείες δεν έχουν αναφερθεί και μάλλον ούτε πρόκειται.

Λίγο ακόμα και μπορεί να θέλει να μείνει κι άλλο – ειδικά αν αναλογιστεί ότι στην Κουμουνδούρου και στο πολιτικό πεδίο τον περιμένει… ζούγκλα!

Διαβάστε επίσης

Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν συνεχώς το «Ποντίκι»

ΣΥΡΙΖΑ: Βάζει πλώρη για Ευρωβουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Στάση «Ανδρέας Λοβέρδος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:16