search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:18
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Βάζει πλώρη για Ευρωβουλή ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

21.03.2024 07:53
panagiotis_kouroumplis_new

Έτοιμος να δώσει ξανά την μάχη των ευρωεκλογών είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έχει υποβάλλει την αίτησή του στην πλατφόρμα και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο τελικό ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι όλα θα κριθούν και από τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η πλατφόρμα του isyriza, στην οποία οι επίδοξοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεταν τα βιογραφικά τους, έκλεισε την Κυριακή που μας πέρασε. Στις 14 Απριλίου, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν τους εκλεκτούς τους ευρωβουλευτές.

Οι προκριματικές εκλογές για τους… φιναλίστ θα γίνουν κατά όπως όλα δείχνουν ηλεκτρονικά, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευθεί για ισόποση εκπροσώπηση των δυο φύλων.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Αποστολάκης και Καπνισάκης πήγαν να τον δουν στο πρώτο επισκεπτήριο – Διήρκεσε 2 ώρες, τι συζήτησαν

Xυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα Βελόπουλου – Τα fake news για Δούρου και η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μητσοτάκης και η… όαση της Σίβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:14